DOLAR

34,1071$% 0.21

EURO

38,0699% 0.01

STERLİN

45,3858£% -0.02

GRAM ALTIN

2.837,66%0,31

ONS

2.588,98%0,10

BİST100

9.975,61%2,06

a

Türkiye Siyaseti Yeniden Dizayn Ediliyor.

 

Her partinin kendi adayı ile seçime girmesi siyasi dengeleri alt üst edecek buda Türkiye’nin yeniden siyasi  dizaynı olduğunu gösteriyor.

Son zamanlarda Siyasi kulislere baktığımızda, her şeyin yer değiştirdiğine şahit oluyoruz. Bazı yüzler yerini yeni yüzlere bıraktı. Bazıları ise alabildiğine kendini yenileme çabası içine girdi. Siyasetin bazı dinamikleri yer değiştirdi.

Oyunlar içinde oyunlar oynandığını kimsenin aklının ucundan bile geçirmeyeceği kadar büyük oyunların olduğu bir süreçten geçiyor. Her seçim sürecine girdiğimizde bir el düğmeye basıyor, o ne derse ‘o oluyor. Zaman zaman insanları hayretler içinde bırakan oyunların bir yenisi ,de 31 Mart seçimleri için sahneye koyulmaya başlandı.

Türkiye’ de birileri sahneyi kurar halk sadece figüranlık yapar. Doğru bildikleri şeylerin her şeyin bir anda yanlış olduğunu anlayan halk bütün doğruları kafasından siler ve yanlış bildiklerini doğru olarak kafasına yerleştirir.

TÜRKİYE DE HALK SADECE MUHTARLARI SEÇER

Yılladır süre gelmiş olaydır, bizler halk olarak sadece partiye veya logoya oy veririz. Halk kimin ne olduğunu bilmez anlamaz. Çünkü adayları tanımaz bizi 5 yıl boyunca yönetecek kişilerin kimler olduğunu bilmez !!!

Bizlerde sokaklarda kahvehanelerde, bizi yolda görse görmezden gelecek kişiler için sürekli tartışırız, birbirimizi kırarız. Zannederiz ki biz ideolojilerimizi savunuyoruz. Seçimlerden sonra ortalıktan ise kimse kalmaz kırdığımız döktüğümüz kişiler yine bizim cenazemize gelir o da ne kadar kırdıysak artık o kısmıda muamma….

Günün birinde bir toplantıya katılmıştım yıllar önce oradaki konuşmacı ki şu an yaşamıyor öyle bir şey söyledi ki nedenini anlamam baya uzun sürdü’ “ İdeolojik savaşı bırakın herkes karnını doyurmaya baksın demişti. Şu an geldiğimiz nokta tam olarak budur. İdeolojiler bitti herkes önüne baksın hiç kimse hiç kimseden üstün değildir, üstünlük sadece takvada gizlidir, onu da bizler bilemeyiz !!!!

Kalın sağlıcakla !!!

Kimsenin kırılmadığı ötekileştirilmediği bir seçim diliyorum

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NELER OLUYOR GÜZELİM ÜLKEMDE

HIZLI YORUM YAP