Sicil Affı Derneği Genel Başkanı Mehmet Baran ‘ dan Babalar Günü Mesajı

Sicil affı Derneği Genel Başkanı’ Mehmet Baran Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Sicil Affının Önemini aile yapısındaki önemine değinerek, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Başkan Baran mesajında şu ifadelere yer verdi: “Babalarımız, ailemizin temel direği, çocuklarımızın ise ilk kahramanlarıdır. Onların sevgisi, fedakarlığı ve rehberliği, çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesinde en büyük rolü oynar. Sicili Bozuk olan Babaların günahını Çocuklarından sorulmamalı babalar ve çocuklar arasında güçlü bağların kurulması için Suç bireysel olmalıdır. Geleceğin Büyülerine yardımcı olunmalıdır.
“Başta vatanımız için canını feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Hayatta olan babalarımıza sağlık ve mutluluk, rahmete kavuşmuş olanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. dedi.

Barbaros Ulu’dan Fatih Kulüpler Birliği 7. Olağan Kongresi Açıklaması