DOLAR

38,8192$% -0.07

EURO

44,0487% 0.4

STERLİN

52,2397£% 0.33

GRAM ALTIN

4.133,29%0,60

ÇEYREK ALTIN

6.796,00%0,42

TAM ALTIN

27.108,00%0,45

ONS

3.312,72%0,70

BİST100

9.398,93%-1,21

BİTCOİN

4224961฿%3.46997

Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!

Narin Güran cinayetine dair dava devam ediyor. Bir gazeteci Tavşantepe Mahallesi’nin imamı R.K. hakkında çarpıcı bir detayı kamuoyuyla paylaştı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Köyü’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından cesedinin 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bulunmasıyla başlayan cinayet davası devam ediyor. TV100 canlı yayınında Gazeteci Devrim Tosunoğlu, olayla ilgili çarpıcı bir gelişmeyi duyurdu.

Tosunoğlu’nun açıklamasına göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R.K. görevinden uzaklaştırıldı. Tosunoğlu, “Köy imamı ve Kuran kursu imamı da gözaltına alınmıştı, daha sonra serbest bırakılmışlardı. Ancak Diyanet tarafından imam R.K. da açığa alındı ve görevinden el çektirildi,” dedi.

TV100 muhabiri Canan Altıntaş, imama yönelik bir soruşturma başlatıldığını ve Diyanet’in imamla ilgili bazı videoları talep ettiğini belirtti. Altıntaş, “Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Diyanet’e resmi bir yazışma yapıldı. Bu yazışmanın ardından Diyanet, yapılan tespitler ve soruşturmalar sonucunda imamı açığa aldı,” diye ekledi.

Soruşturma kapsamında, Narin Güran cinayetiyle bağlantılı olarak gözaltına alınan imam R.K. jandarmada ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı. Ancak sosyal medya ve basında imama ilişkin iddialar ortaya çıkmış ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından idari soruşturma başlatılmıştı. İmamın telefonundan cinsel içerikli videolar ve yazışmalar ele geçirildiği iddia ediliyordu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"

HIZLI YORUM YAP