DOLAR

34,2568$% 0.04

EURO

37,6884% 0.07

STERLİN

44,8918£% -0.3

GRAM ALTIN

2.928,40%0,25

ONS

2.657,73%0,17

BİST100

9.137,42%0,31

a

MİLLETİ ZEHRLEYENLERİ ACİZ MİLLETE ŞİKAYET EDİYORLAR

DEVLETİMİZ VAR OLSUN
MİLLETİ ZEHRLEYENLERİ ACİZ MİLLETE ŞİKAYET EDİYORLAR

Tarım ve Orman Bakanlığı her gün taklit, tağşiş ve sağlığı tehlikeye düşürecek gıdaları üretenleri ifşa etmeye başladı.
Milletin aklıyla dalga geçmek diye buna denir . Koskoca Türkiye Cumhuriyeti bakanlığı Milletle resmen dalga geçmeye başladı. Meymiş Teşhir ediyor muş. Yahu Bu millet ne yapsın Senin teşhirini Serbest Piyasa ekonomisi var bu ülkede denetleme yok, Milletin işi Yok bir reyonun başına geçecek iki saat senin sitene girip bu ürün teşhir edildimi mi acaba deyip bunu mu araştıracak?

Satıcı kafasına göre zamlar yapacak ses yok, milletin alım gücü yok, sen ben satıcılara üreticilere ceza veriyorum alın sizi teşhir ediyorum diyorsun Ayıptır ya vallahi bu millete reva gördüğünüz bir gün ayağınıza dolanacak.
Sen bir bakanlıkken ve bütün yaptırım gücü elindeyken Aciz hiç bir şeyi olmayan bu millete nasıl bu kişileri şikayet edersin?
Madem Hile var hurda var. Kapat bütün işletmeyi bir daha 10 yıl Ticaretten men et bunu yapabilecek kudreti bu millet sana zaten verdi. Hala biz böyle yapıyoruz şöyle yapıyoruz diye birde açıklama yapıyorsunuz bu kadar milletin aklıyla oynamayın yıllarca bu işletmeler bu milleti zehirledi. İzin vermekte vermemekte sizin elinizdeyken hala teşhirle işletmeler için küçük olan meblağlarla cezalar kestik diye bu milleti oyalamayın kanser hastalığı arttı. İnsanlar bilmediği bir çok hastalıkla mücadele ediyor hale geldi. Sizin tuzunuz kuru diye bu milletin geçim derdini görmezden gelemezsiniz !!!
Sizin yediğiniz içtiğiniz organik diye bu milletin geçim derdiyle dalga geçemezsiniz olmaz, bu yaptığınız bu ülke için fazla!!!

Kıymada tavuk taşlığı, zeytinyağında tohum yağı, tereyağında bitkisel yağ tespit edilmiş. Bu kadar temel gıdalar dediğimiz gıdalar üzerinde bile hile varsa, şimdiye kadar neredeydiniz? Şimdi İnternet sitesinde teşhir ettiniz diye sorumluluğunuzdan kurtuldunuz mu?
Bu bakanlıkta kaç kişi çalışıyor bunlar şimdiye kadar ne iş yapıyorlardı? veya hala ne iş yapıyorlar? yedikleri yüzünden hastalanan sevdikleriniz olmadı mı ? Sevdiklerini hastalıktan kaybedenlerin acısını nasıl indireceksiniz?
Bakın Koskoca binlerce çalışanı olan başkanlık Millete Oturup çocuk gibi şikayet etmek yerine Gereğini yapmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti Bu Kadar aciz değildir, lütfen artık şikayet etmeyi bırakın insanların sağlığını huzurunu düşünün birazcık işinizin gereğini yapın!!!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SATILIK TOPRAK…

HIZLI YORUM YAP