DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Adalet Partisi, ailesi büyümeye devam ediyor.

il Başkanı Ercan Canpolat Güngören ilçe başkanı Oğuzhan Yurtseven ve Esenler ilçe başkanı Murat Canpolat

Adalet partisi İstanbul ilçe başkanlığına bir yenisi daha eklendi. İl başkanı Ercan Canpolat, Güngören ilçe başkanlığına Oğuzhan Yurtseven,i resmen atadı.

İlçe başkanlığı kongrelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıklayan İstanbul İl başkanı Ercan Canpolat 39 ilçede neredeyse sona gelindiğini anlattı. Canpolat, adaletli bir Türkiye için adalet partisine ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Bizim gayemiz hukuksuzluğu adaletsizliği bir an önce ortadan kaldırmak, biz Adalet Partisi olarak , adaletin üstünlüğünü benimseyen herkesi adil bir ülkede yaşamak için partimize davet ediyoruz dedi.

İlçe başkanı Oğuzhan Yurtseven, Güngören, de adalete gönül veren insanları bir çatı altında toplayarak birleştirici bir siyasi anlayışı yerleştirmek istiyoruz . Biz istiyoruz ki , İstanbul Türkiye hatta Dünya yaşanabilir adil , adaletli bir yer olsun bu yüzden adalet partisi iyiki var burada bizler kendi evimizdeyiz. Kendini siyasete adamış hiç bir çıkar gözetmeyen insanların insanlık için çaba harcadığı tek yer adalet partisi, bizlerde bu anlamda halkımıza diyoruz ki burası bizim evimiz hep birlikte evimize sahip çıkalım gelin birlik ve beraberlik içinde bu güzel dünyamızı daha da güzelleştirelim dedi….

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

21 Mayıs Cuma İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?

HIZLI YORUM YAP