DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

YETER SÖZ MİLLETİNDİR

Adalet Partisi İstanbul İl Başkanı ” Ercan Canpolat, yaklaşan Seçimlere tam gaz hazırlanıyor. İl ve ilçe binalarını aktif hale getirdi.  Adalet partisi İstanbul il başkanlığı il başkan yardımcılığı Listesi Şöyle oluşuyor.

Teşkilât başkanlığına Kemal Zilek

Basın ve Medya Sorumlu Başkanı Simge Dinçer

Yerel yönetimler Başkanlığına Süleyman Yıldırım

Hukuk işleri Başkanlığına AV. Hülya  Solgun

Ar-Ge Araştırma geliştirme Başkanlığına Ozan Ümüt

Çevre ve şehircilik Başkanlığına Mustafa Çakmak

Genel sekreterlik Başkanlığına Pınar Bostan

 STK Sorumlu Başkan Ersoy Şengül

Sosyal Politikalar VTR.  Ersan Demirbaş

Siyasi isler Başkanlığına Murat Canpolat

Saymanlık Başkanlığına Uğurcan Özçelik

Kadın Kolları Başkanı Tülin Emeksiz

Gençlik Kolları Başkanlığına Ahmet Canpolat

Olarak belirlenen Listede, her meslek gurubundan insanların olduğu gözlendi.

Adalet Partisi Yaptığı çalışmalarla son zamanlarda ” adından söz ettiren yeniden dirilişi yaşayan parti olarak, İstanbul’un 39 ilçesinde aktif çalışlarını hazırlandırdı. yapılan çalışmalar çerçevesinde ” İstanbul il başkanlığı binasını da Beyoğlun “da tutan il Başkanı Ercan Canpolat ve ekibi ile hızlı bir çalışma içine girdi. Canpolat ” yapılacak süpriz bir seçime hazır olduklarını halka kendilerini anlatmak için çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını altını çizendi.

Canpolat ” bundan sonraki süreçte gece gündüz çalışarak her an seçim olacakmış gibi çalışılması gerektiğini bunun için Genç dinamik, başkanlara sahibiz Bizim Misyonumuz  Vizyonumuzda buna çok uygun Cumhuriyetin Kuruluş felsefesi ve kazanımlarına,Ulusal bütünlüğümüze ve Egemenliğimize,Laik, Demokratik ve Sosyal Hukuk Devleti İlkelerine,ATATÜRK İlke ve Devrimlerine sahip çıkmak, iç ve dış barışı sağlamak, şeffaf, açık ve hesap verebilirlik içinde, öngörülebilir bir siyaset ile bilgi çağı toplum yapısını inşa etmektir.

Türk toplumunu yaşamın her alanında huzur içinde yaşayan insanların olduğu çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak maksadıyla, gücünü yasalar, kendi kuruluş kanunu ve tüzüğünde belirlenen görevlerden alan,Toplumun tüm kesimleri ile barışık ve birleştirici bir siyasi parti olmaktır.  Bu Bağlamda Dürüstlük,Güvenirlilik ve Saygınlık, Milli Değerlere, Atatürk İlke ve İnkılâplarına Bağlılık, Şeffaflık, Yüksek Sorumluluk Duygusu, Gönüllülük, Yardım Severlik, Yaratıcı Katılımcılık, Tarafsızlık, Bilimselliktir. Bizler bu ilkelerle yola çıktık ve bu yolda, bizlerde varız diyen herkes için kapımız sonuna kadar açık olduğunu herkesin bilmesini isterim dedi.

Canpolat Devrimci İdealist Barışcıl Hoşgörülü İnsancıl Vatansever İlerici Cesur insanların artık bu ortaya çıkması gerekir, bizler bu yolda bizde varız herkes gibi yürümeye devam edeceğiz, bizi baskılar yıldıramaz diyerek adalet partisinde her şeyin yeniden başladığının altını çizdi.

 Canpolat ; Ben inanıyorum ki ; ADALET partisinin, ülkemizin çağdaş uygarlık yolunda ilerlemesi için ulusal ve uluslarası alanda   temel değerlerinden ödün vermeden tüm paydaşlarının katkılarıyla benimsediği kalite politikası : 

Partinin misyon, vizyon, amaç ve hedefleri doğrultusunda “Kalite Yönetim Sistemi” uygulamak, kalite seviyemizi ve verimliliğimizi sürekli iyileştirerek geliştirmek ve sürdürmek,

Ulusal/Uluslararası standartlarda kabul görmüş, çağdaş uygulamaları ile çağın gereksinimlerine ve teknolojik gelişmelere uygun olarak toplumsal ihtiyaçları tasarlamak ve sürekli güncelleyerek, sorgulayan, araştırmacı, teknolojiye hakim, ekonomik okur yazarlığa sahip, yenilikçi gençler yetiştirmek,Nitelikli ve özgün, yenilikçi teknolojilerle sürekli yenilenen açık ve uzaktan öğrenme olanaklarına sahip çağdaş eğitim hizmeti  sunmak,Uluslararası alanda itibar yönetimi ile tanınırlığı hedefleme ve tüm paydaşlarla işbirliği ve dayanışma içerisinde süreçleri iyileştirerek, sürdürülebilir değişim ve gelişimi sağlamak,Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sosyal ve ekonomik yararlara dönüştürmek amacı ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerini desteklemek ve yenilikçi girişimlerde bulunmak,

Üniversitelerle işbirliği içinde iç ve dış paydaşlarla birlikte, sanat, sağlık, kültür ve sportif faaliyetleri  ile etkin hizmet ve çözümler üreterek, sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaşmasını sağlamak,Parti iç kurullarının; katılımcı, eşgüdümlü ve yüksek performansla çalışmalarını sağlayan, kuruma olan aidiyet duygusunu arttıran, yönetim ve organizasyon anlayışına sahip olmak,Stratejik Yönetim modeli ile kalite bilincini kurumsal düzeyde yaygınlaştırmak, kalite seviyemizi ve verimliliğimizi sürekli iyileştirerek geliştirmektir. dedi. Büyükçekmece ” Manzara Parkta yapılan toplantıya katılan ilçe başkanları, her zaman göreve hazır olduklarını ifade ederken, biz yolda ” misyonumuz ve vizyonumuz ile hazır olduklarını belirttiler.

Haber Kıymet Taylan

Haber : Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ADALET PARTİSİ SEÇİME HAZIR!

HIZLI YORUM YAP