40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Bayrampaşa’da 2017 yılından itibaren mobilya sektörünün temsilcilerini tek çatı altında toplayan Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı yenilenen yüzüyle tekrar cazip bir merkez galine gelmek istiyor.
• Bünyesinde değerli markalar barındıran, kaliteli tasarımları ve çağdaş mobilya tarzı ile beğeni toplayan, özgün konsepti ile fark yaratan Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı Genel Müdürlüğüne Murat Cenğer getirildi.
Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı Genel Müdürü Murat Cenğer, yaptığı açıklamada, “Çok kısa sürede buranın yine eskisi gibi cazibe merkezi haline gelmesi için yoğun bir şekilde geceli-gündüzlü çalışıyoruz” dedi.
BURASI BAYRAMPAŞA’NIN EN KIYMETLİ YERİ
1971 yılında Giresun’da doğan Murat Cenğer, 45 yıldan beri Bayrampaşa’da yaşıyor. Yıldırım Mahallesi’nde ikamet eden ve uzun yıllardır Stil danışmanlığı ve kuaförlük yapan Cenğer, 13 yıldan beri de Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı’nda firmasının bulunduğunu belirterek, “Şu anda stil danışmanlığı ve kuaförlük işini yeğenim Mahmut Cenğer yapıyor. Ben aynı zamanda 28 Giresunlular Derneği Başkanlığı da yapıyorum. Akvaryum’u yaklaşık 18 yıl önce AVM olarak açıldığından beri biliyorum. 5 yıl önce mobilyacılar çarşısına dönüştürüldükten sonra bazı aksilikler oldu. Burası bir boşalma sürecine girdi. Yakın zamanda buranın sahibi Dalkıran Ailesi ile birlikte ‘Burayı nasıl eski haline getirebiliriz’ diye görüşmelerimiz oldu. Dalkıran ailesi doluluk oranı yüzde 50’ye kadar düşen çarşıyı kapatma fikrini dahi düşünüyordu. ’Burası Bayrampaşa’nın en kıymetli yeri. Burayı tekrar cazip bir hale getirebiliriz’ dedim. Yaşar Dalkıran beye nasıl yapabileceğimizi anlattım. Yaşar bey de sağ olsun hakkımda olumlu referanslar almış. Bu sürece başlamadan önce gerek çarşı esnafı, gerek sektör temsilcileriyle, gerekse Dalkıran ailesiyle uzun süreli toplantılar yaptık. 1 Haziran’da resmen göreve başladım. Vatandaşların kafasında oluşturulan olumsuz algıyı silmek için yola çıktık” diye konuştu.

3. VE 4. KATLARI YENİDEN DOLDURMAK İSTİYORUZ
Göreve geldiğinde öncelikli olarak çarşı içerisinde gördüğü sıkıntıları çözüme kavuşturduklarını belirten Murat Cenğer, şuan ise boş olan 3. ve 4. katları, firmalara kiralayarak Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı’nı yeniden canlandırmak istediklerini söyledi.
Çarşı içindeki gözle görülen eksikleri giderdiklerini, temizlik ve güvenlik personeli sayısını arttırdıklarını belirten Cenğer, “Dış cephemizi yenileyeceğiz. Çarşının yüzde 50’si maalesef boş. 3. ve 4. katları tamamen doldurmak istiyoruz. Reklama daha çok yöneleceğiz. Bayrampaşa’daki 11 mahalleye afişleme yapacağız. İBB ile de özellikle köprü ayaklarına reklam vermek için görüşmeler yapıyorum. Bizim ilk amacımız buranın Mobilyacılar Çarşısı olarak devam etmesi. Çarşımızda bulunan firmaların şu anda yüzde 60’ı mobilyacı. Boş olan dükkanlara gelecek olan talebe görede durum değerlendirmesi yapacağız. Hedefimiz boş olan dükkanlarımızı tamamen doldurmak” diye konuştu.
REKLAMA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ
Çarşı’nın bazı kötü niyetli kişiler tarafından “Kapanacak” algısı oluşturulduğunu beliren Murat Cenğer, “Biz bu algıları yıkmak için geldik. Firmaların ürün kalitesi, müşteriye tutumu gibi önemli konuları göz ardı edemeyiz. Vatandaş daha önce 2-3 kez gelmiş ama olumsuz bir olay başına gelince küsmüş, çevresini de etkilemiş. Firmalardan arkasında duramayacakları malları satmamasını istedik. Her kattaki firmalardan temsilciler oluşturduk. Böylece en ufak sorunda yönetim olarak devreye biz giriyoruz. Firmalar ile vatandaşlar arasında daha sağlıklı bir iletişim kuruyoruz. İnsanlar burada bir şeyler değiştiğini görüyor.
Bize önce Bayrampaşalıların sahip çıkmasını istiyoruz. Bayrampaşa halkının aradığı her şey çarşımızda. Yeter ki ihtiyaç duydukları şeyleri uzakta aramasınlar, çarşımızı ziyaret etsinler. Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı yenilenen yüzüyle ve yönetim anlayışıyla çok kısa sürede fark edilecek. Çarşımızda gerek özel kampanyalar gerekse çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Burası sabah saat 10.00 ile akşam saat 21.00 arasında hizmet verecek ama daima canlı bir yer olacak” ifadelerini kullandı.
TÜRK LİRASI İLE KİRA ALAN ENDER ÇARŞILARDAN BİRİYİZ
Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı’ndan ayrılan bazı firmaların gittikleri başka yerlerden tekrar geri dönmek istediğini de beliren Murat Cenğer sözlerini şöyle tamamladı, “Buradan ayrılan bazı firmaların bir kısmı geri geldi. Bir kısmı da dönmek istiyor. Çünkü başka yerlerde kiralar oldukça yüksek ve dolar bazında. Bizde ise kiralar Türk Lirası. Döviz kurunun yüksek olduğu bir dönemde bizim gibi Türk Lirası ile hem de metrekaresi çok cazip fiyatlarla yerlerini kiraya veren çok az çarşı vardır. Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı, mobilyadan, mutfak gereçlerine, beyaz eşyadan elektronik malzemelerine kadar birçok ürünü uygun fiyatla başta Bayrampaşalılar olmak üzere vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek.”

Kuran Kurslarını yıkıp kiliseler açtılar!

5. ESENLER GENÇLİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

ŞİLE’DE 146.547 FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkanı Ömür Gedik’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaf İçin Güç Birliği Çalışmaları Kapsamında UEB’den Net Mesaj

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Son Dakika Kabine Değişikliği: Yeni İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek Göreve Başladı

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

”Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur”

Bağımsız Türkiye Partisi’nden birleşik, bütünleşik muhalefet çağrısı

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Gaziosmanpaşa’da İHH’dan Önemli Afet Bilinci Semineri

Dünya Ev Tekstili Sektörü HOMETEX’te Buluştu

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Hac Ön Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Gaziosmanpaşa’da “Ortak Akıl Güçlü Şehir Çalıştayı” Düzenlendi

Gaziosmanpaşa’da 19 Mayıs Coşkusu Dorukta!

İstanbul’a Yeni İlçe Geliyor İddiası: İlçe Sayısı 40’a Çıkıyor!

Arnavutköy’de Kariyer İçin Engel Yok: Engelleri Değil İstihdamı

Arnavutköy Belediyesi’nden Hadımköy’e Hizmet Yağmuru: Kültür Merkezi, Nikah Sarayı ve Yeni Yaşam Alanları Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa’da Sağlık Hizmetleri: Hangi Hastaneler ve Klinikler Var?

Sakarya’da esnaf ve vatandaşla buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Gaziosmanpaşa’da Şehitler Anısına Duygusal Buluşma: Erzurumlular Derneğinden Güzel Dayanışma

Gaziosmanpaşa’da Akif Ruhu: Fahreddin Paşa Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Program!

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye İçin Kritik Çağrı: Yeni Yol Haritası Şart!

Tekirdağ Çorlu’da Acı Haber: Silahlı Kavgaya Müdahale Eden 2 Polisimiz Şehit Oldu

Kağıthane’de İş İnsanı Ailesine Silahlı Saldırı: Kayınvalide Evine Kurşun Yağdı, Son Anda Kurtuldu!

Sultangazili Kadınlardan “Zamana İz Bırakan Eserler” Sergisi

Eyüpsultan’da 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşüyle Başladı

ŞEHRİN EN RENKLİ ETKİNLİĞİ: “SOKAK STİLİ GRAFFİTİ FESTİVALİ”, GAZİOSMANPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İstanbul’dan muhtarlık vurgusu.

İstanbul Emniyeti’nde Geniş Çaplı Atama Kararları! Vali Davut Gül İmzaladı.

İstanbul Emniyeti’nde Kritik Atamalar: İBB Soruşturmasını Yürüten Mali Şube Müdürü Değişti

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu oldu. Çağlayan Kurt Mali Şube Müdürü Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.