40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

ANKARA- BHA
Ankara Ticaret Odası (ATO), üyelerini yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik konusunda bilgilendirmek için “Sürdürülebilirlik Dünyasındaki Son Gelişmeler” başlıklı bir seminer düzenledi. Seminerde, Yeşil Mutabakat, Sınırda Karbon Düzenlemesi, Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları ve ESG konuları ele alındı. ATO üyeleri, bu önemli konular hakkında bilgi edinmek için yoğun bir ilgi gösterdi.
Seminerde, ATO Başkanı Gürsel Baran, iklim değişikliğinin tüm dünyayı etkilediğini ve insanlığın kritik bir eşikte olduğunu vurguladı. Baran, Avrupa Birliği’nin (AB) Yeşil Mutabakatı’nı hayata geçirerek hem ekonomik büyümesini sürdürmek hem de iklim değişikliği ile mücadele etmek istediğini belirtti. AB’nin Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması’nın Türkiye’yi yakından etkileyeceğini ve ihracatçılar için önemli bir dönüşüm süreci başlatacağını da ifade etti.
OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ise sürdürülebilirliğin artık bir zorunluluk haline geldiğini ve sanayileşmenin doğaya verdiği zararların giderilmesi gerektiğini söyledi. OSTİM OSB’nin ekolojik teknopark projesiyle bu alanda örnek bir çalışma gerçekleştirdiğini ve diğer işletmeleri bu yönde teşvik etmek istediklerini belirtti.
Seminerde, KGK’nın Sürdürülebilirlik Dairesi Başkanlığı Uzmanı Tufan Gökçer, finansal raporlamanın yanı sıra sürdürülebilirlik raporlamalarının da önemini vurguladı. KOSGEB Proje Yönetim Daire Başkanı Faruk Kahvecioğlu ise KOBİ’lerin sürdürülebilirlik alanında atılacak adımların hem ekonomik kalkınmaya hem de doğal kaynakların korunmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.
KPMG Denetim Vergi ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Ortağı Ankara Lideri Engin Ölmez, seminerin içeriği ve konuşmacıları hakkında detaylı bilgiler verdi. Açılış konuşmalarının ardından, konuşmacılara plaket takdimi gerçekleştirildi. Program, KPMG ESG Risk Yönetimi ve Kurumsal Risk Yönetimi Uzmanı Sertuğ Özkan ile KPMG Gümrük ve Dış Ticaret Hizmetleri Direktörü Zahide Demir’in sunumlarıyla devam etti.
Seminere, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Güçlü, ATO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nuh Acar, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATO’nun 26 No’lu Hırdavat Satıcıları Meslek Komitesi Meclis Üyesi Sıtkı Öztuna, KPMG Eğitim Direktörü Şebnem Altunordu ile ATO üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Samsun'da!
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi

Esnaf İçin Güç Birliği Çalışmaları Kapsamında UEB’den Net Mesaj

Abdulgani YAVUZ

Uluslararası Esnaf Birliği İstanbul İl Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Yemen Türküsü ile Drama Köprüsü Türküsü’nün Hikâyeleri

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Son Dakika Kabine Değişikliği: Yeni İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek Göreve Başladı

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli’nden Geçiyor! Yeni Doğal Gaz Boru Hattı İçin Kamulaştırma Başladı – Parsel Parsel Detaylar Çıkıyor

Hüseyin Baş: Dünyada Milli Ekonomi Modeli değişimi yaşanıyor. Haydar Hoca emperyalizmin bedavadan para kazanma düzenini yıktı.

İşte BTP Sözcüsü Önder’in açıklamaları;

ABD kağıttan imparatorlukmuş * Trump 2026 sonunu göremez * Dün Kürt – Türk kavgası çıkarmak isteyenler bugün de Sünni – Şii kavgası istiyor Bu dünyaya adaleti Türk getirecek BTP lideri Hüseyin Baş partisinin il başkanları toplantısında konuştu.

MHP’de İstanbul’da Köklü Değişim: 39 İlçe Teşkilatı Feshedildi!

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Antalya Doğu Garajı Esnafı İsyan Etti: “300 Dükkan Boş, Belediye Vaadini Tutmadı, Esnafı Bıktırıp Hibe Ettiriyorlar!”

SAFİYE SOYMAN’A MASALSI KOSTÜM

Gaziosmanpaşa’da Önemli Ziyaret: DEM Parti İlçe Başkanı Yusuf Ant’tan Çözüm Süreci ve Kentsel Dönüşüm Vurgusu

Çocuklar Mafya, Devlet Seyirci Olamaz

Hüseyin Baş: Dünyada Milli Ekonomi Modeli değişimi yaşanıyor. Haydar Hoca emperyalizmin bedavadan para kazanma düzenini yıktı.

Bir Site Daha %100 Uzlaşmalı Kentsel Dönüşüme Girdi

Boşanma Davalarında Devrim Niteliğinde Değişiklik: İki Aşamalı Yargılama Modeli Geliyor!

Kahramanmaraş’ta Okulda Silahlı Saldırı: 9 Can Kaybı, 13 Yaralı! Türkiye Yine Yasa Boğuldu

Kahramanmaraş’ta Okulda Silahlı Saldırı: 4 Can Kaybı, 20 Yaralı! Bakanlar Bölgeye Hareket Etti

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonunda Şok Gelişme: Elif Karaarslan ve Cansel Ayanoğlu Tutuklandı, Milyonluk Hesapları Bir Anda Yok Oldu!

İspanya’dan Dev Göçmen Adımı: 500 Bin Düzensiz Göçmene Oturma ve Çalışma İzni Süreci Başladı!

Balık Av Yasağı Bugün Başladı: 4,5 Ay Sürecek Yasak Dönemi Denizlerimizi Koruyacak

Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten 81 İle Sert Genelge: “Yasa Dışı Bahis ve Sanal Kumarla Sonuna Kadar Mücadele Edilecek!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Netanyahu’ya Sert Rest: “Kimse Türkiye ve Türkiye Cumhurbaşkanına Parmak Sallayamaz!”

Fadıl Akgündüz’den Annenin Cenazesinde Skandal: Jandarma Komutanına Bağırdı!

Gülistan Doku Dosyasında Yeni Gelişme: Kaybolmadan Saatler Önce Sevgilisiyle Yaptığı Yazışmalar Ortaya Çıktı

Büyükçekmece Çifte Cinayetinde Karar: Eşe 50 Yıl, Kayınbiradere ve Kuzene 39’ar Yıl Hapis!

Samsun’da Akıl Almaz Olay: Hesap Fazla Sandılar, Bara Kurşun Yağdırdılar, Sonra Özür Dilediler!

Bitcoin’de 200 Milyon Dolarlık Tuzak: 75.500 Doları Aşarsa Short Pozisyonlar Zorla Tasfiye Edilecek!

CHP’de Bir İstifa Daha! Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP’den Ayrıldı

FETÖ’nün TUS Kampına Operasyon: 17 Doktor Gözaltına Alındı!

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Gülistan Doku Soruşturmasında Yeni Bomba İddia: Abla Gülay Doku, “Kızımızın Katili O” Dedi

Eyüpsultan CHP Grup Başkan Vekili Ali Öztürk’ten Gazetecilere Kahvaltı Daveti: İş Birliği ve İletişim Vurgusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.