40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Ülke kötüye gidiyor dedik ülke de gençliğin yüzde 8 uyuşturucu kullanıyor dedik tınlayan olmadı olmuyor da
Bakın Türkiye de hırsızlar ve balici esrarcı serserilere yardım eden kişiler nasıl korunuyor HK KANUNLARINDAN ihbarcıları susturuyorlar.
Türkiye nin her il ve ilçelerinde tinerci balici esrarcı serseriler, ise doldu bunlar yüzde 8 buluyor ama koltuk da oturanlar ise hiçbir şey yapmıyor
Uyuşturucu mafyasının kullandığı boş gençler ise balici esrarcı serserilik yapıyor. Devlet bunlar için kanunlar bile çıkarmaktan aciz
Devletin içinde bunlara yardım ve yaltaklık yapanlar var ama ne hikmetse bunlar hakkında yazı yazdın mı Türkiye de bu devlet memurlarına verilmiş bir kanun var HK KANUNLARI onlarda bu kanundan faydalanıp ihbarcılara hukuk yoluyla mahkemelerde ceza verdiriyorlar.
Halkta bu gibi insanları ihbar etmemeye özen gösteriyor. Devlet ihbarcıya ceza verirse halk ise ihbar etmez bu gibi caniler sokaklarda çocukları ölürdür.
Türkiye de dağa çiçeğin bağrında ufak bir çocuk Eylül ü öldürüyorlar ama Türkiye de halk hiçbir şey olmamış gibi eğleniyor burası hangi ülke eski Türkiye mi yoksa yeni devşirmelerin ele geçirdiği ülkemi
Çocuklar sokakta gezemez oldu tinerci balici esrarcı serseriler doldu sokaklarda il ve ilçelerde koltuklarda oturarak devlet yönetilmez sorunlar ile boğuşanlar devlet yönetir.
Dolandırıcıları hırsızlar ve balici esrarcı serserileri uyuşturucu mafyalarını devlete ihbar ettik ama HK KANUNLARINDAN onların kişilik haklarına saldırmışık diye cezalar aldık yılmadık yılmayacağız ülke temize çıkacak ve çıkacak bunun başka yolu yok
Bu meleği öldüren cani ye de adaleti uygulayın da halk görsün bu kadar vurdumduymazlık olmaz bir ülkede
8 gündür konuşmadı, tek kişilik hücrede tutuluyor
Ankara’nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde Eylül Yağlıkara’yı (8) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Uğur Koçyiğit, küçük kızın cesedinin bulunması nedeniyle tekrar sorguya alınacak. Eylül’ü arama çalışmalarına katılıp, ailesini teskin eden Koçyiğit’in, iz süren ve kokuya duyarlı kadavra köpeğinin getirileceğinin duyulmasının ardından paniğe kapılarak, köyden ayrıldığı belirlendi.
Bursa’da yaşayan İbrahim- Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi’ne geldi. Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak için evden çıktı. En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül, dönmeyince ailesi, dışarı çıkarak, küçük kızı aramaya başladı. Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca durum, jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine köye çok sayıda asker ile AFAD ekibi ve özel ekip sevk edildi. 7 gün boyunca havadan ve karadan sürdürülen aramalara rağmen küçük kızın izine rastlanılmadı.
Olayla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında, Yağlıkara ailesinin gözaltına alınan komşusu Uğur Koçyiğit, tutuklandı. Koçyiğit’in el koyulan otomobilinde bulunan saç teli ile yıkandığı tespit edilen arka koltuklar ve paspaslar kriminal laboratuvarda incelendi. Eylül’ün yakınlarından alınan DNA örnekleriyle Koçyiğit’in aracının koltuğunun yıkanan bölümünde bulunan eldivendeki kan lekeleri ile saç telinin uyuştuğu saptandı.
Diktiği direğin dibinde Eylül’ün cesedi bulundu
Köyde yaşayan çoban İzzet Bükülmez, cuma günü, jandarmayı arayarak, tutuklanan Uğur Koçyiğit’i olay günü Yüzükbaşı yolu mevkisinde arabasıyla gördüğünü söyledi. Bunun üzerine ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki bölgede ceset arama köpeği ile çalışma başlattı. Aramalar sırasında köpeğin tepki vermesi üzerine, elektrik direğinin dibi kazılınca Eylül’ün cesedine ulaşıldı. Elektrik tellerinin bulunmadığı direği ise tutuklu Uğur Koçyiğit’in diktiği belirlendi.
Sorguya yeniden alınacak
Eylül’ün katil zanlısı Uğur Koçyiğit, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi’nde diğer mahkumlar tarafından linç edilme ihtimaline karşı tek kişilik hücrede tutuluyor. 8 gündür belirli aralıklarla sorguya alınan ve bugüne kadar konuşmayan Koçyiğit, tüm soruları yanıtsız bırakıp, suçunu itiraf etmedi. Koçyiğit, Eylül’ün cesedinin bulunması nedeniyle sorguya yeniden alınacak.
Öte yandan Eylül’ü arama çalışmalarına katılıp, aileye ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Uğur Koçyiğit’in, iz süren ve kokuya duyarlı kadavra köpeğinin getirileceğinin duyulmasının ardından paniğe katılarak, köyden ayrıldığı belirlendi.
Telefon görüşmeleri inceleniyor
Jandarma ekipleri, 4 kişinin gözaltına alındığı Eylül’ün ölümüyle ilgili Uğur Koçyiğit’in suçunu itiraf etmemesine rağmen geniş kapsamlı çalışma sürdürüyor. Ekipler, Koçyiğit’in cep telefonuna ait HTS (görüşme ve sinyal trafiği) kayıtlarını inceleyerek, ona yardım edebilecek kişileri tespit etmeye çalışıyor. Koçyiğit’in gözaltına alınan annesi, eşi ve komşuları bir kadın ile bir erkeğinde sorgusu sürdürülüyor. Olay yerindeki araç iziyle Uğur Koçyiğit’in aracına ait iz de eşleşirken, şüphelinin Eylül’ü boğarak, öldürdüğü tahmin ediliyor. Eylül’ün kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nun raporunda belli olacak.

Yerel Seçimler tehlikede.! CHP BİR ÇOK BELEDİYELERİNİ ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİYE KAPTIRIYOR.

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Yeşilay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Elif Ata’dan Anlamlı Kutlama: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Yerel Basını Bir Araya Getirdi, Sıkıntıları Dinledi!

İstanbul’da Okullar Tatil Edildi: Kuvvetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 Ocak Pazartesi Eğitime Ara!

Siirt Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesi’nden Gençlik Kahvaltısı: Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Yabancı Teröristler Ülkeye Sızdı, Protestolar Alevleniyor

İstanbul Valiliği yarın İstanbul’da okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gazi, malûl gazi, engelli, hamile ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personelin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

2026 Kredi Kartı Aidatları Belli Oldu: En Yüksek 2.595 TL, En Düşük 47 TL – Ücretsiz Kartlar da Var!

TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi’nde İstanbul, Ankara ve İzmir Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu: Büyük Bekleyiş Sona Yaklaşıyor!

Kibariye Kimdir? Ünlü Sanatçının Zorlu Hayatı ve Başarı Dolu Kariyeri

Türkiye’de Baraj Doluluk Oranları 2026: İl İl Güncel Durum ve Analiz

İspanya Başbakanı, Yeison Jimenez ve The Witcher Neden Gündemde? Güncel Gelişmeler ve Analiz

Barış Ödülü’nü Trump’la paylaşmak isteyen Venezuela muhalefet liderine Nobel’den yanıt: Paylaşım ve devir mümkün değil

68 il’de “sarı” kodlu uyarı: Fırtına, kuvvetli yağış ve çığ riskine karşı dikkat

Emel Bilenoğlu’ndan Gazeteciler Günü’ne Özel Kahvaltı Daveti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan Gazetecilere “Vefa” Buluşması: Dezenformasyonla Mücadele, 2026 Reform Yılı ve Yerel Medya Vurgusu Gündemde!

Eyüpsultan AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan Basın Mensuplarına Özel Davet: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı Kemerburgaz Yeşil Orman’da Gerçekleşti!

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nde Gelecek Partisi Gaziosmanpaşa’dan Avrupa Birliği Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

10 Ocak 2026 Ekonomi ve Siyaset Gündemi: Türkiye’den Küresel Gelişmelere Öne Çıkan Haberler

ATA AÖF Final Sınavı Ne Zaman? 2025-2026 Güz Dönemi Sınav Saatleri, Oturumlar ve Tüm Detaylar

NBA Maçları Neden Gündemde: Trail Blazers – Rockets, Lakers – Bucks, Warriors – Kings, Nuggets – Hawks Analizi

Süper Lig Bahis Skandalı Patladı: Serdar Topraktepe ve Ünlü Antrenörler PFDK’ya Sevk! İrfan Can Eğribayat Transferi, Mali Senegal Maçı Heyecanı, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Tarihi ve Beşiktaş Gündemi

İSGEDER’de Değişim Rüzgarı: Arif Dede Yeni Genel Başkan! Giresunlu Eğitimcilerin Birlik Mesajı Güçleniyor

Gaziosmanpaşa Demokrat Parti İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar’dan Yerel Basına Destek: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Gençler Sordu Usta Gazeteciler ve Başkan Dursun Yanıtladı

Medivia Sağlık Gazetecilere ‘Ahde Vefa’ programı düzenledi

verdiğiniz detaylı bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim