DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

BAYRAMPAŞA MİLLİYOLLA SEÇİMLERE GİRİYOR

BAYRAMPAŞA İÇİN ENİYİ SEÇİM MİLLİYOL Yaklaşan 31 Mart 2024 Seçimleri öncesi Milli Yol Partisi Bayrampaşa ilçe Belediye Başkan Adayı Zeki DENİZLİ ile siyasi süreci başlattı.

ŞİMDİ SIRA SENDE BAYRAMPAŞALI HEMŞEHRİLERİM DESTEK SİZDEN HİZMETLER ZEKİ DENİZLİ VE DENEYİMLİ EKİBİNDEN Diyerek Başlattığı kampanya ile adından söz ettiren Zeki Denizli, 31 Mart Seçimlerine büyük bir kadro ile hazırlanıyor.

Denizli ; Bizlere güveneceğiniz ve vereceğiniz destekle Bayrampaşa ilçemizde bir çok şeyin değişeceğini göreceksiniz herkes birşeyler vaatler verir ama sonuç her zaman ki gibi vatandaşlarımızın üstüne kalır. Bizlere vereceğiniz desteklerle 1 Nisan 2024 ten sonra hizmetler profesyonel ve deneyimli kadrolarımız ile hizmete birer birer girecek bunlardan sadece birkaçı;
Bayrampaşa Halk Meclisini Kuracağız…


Kentsel dönüşümde Ada bazlı projelerde Metre Kareye Metre kare net verilecek üstüne Para talep edilmeyecek.
Okullarda öğrencilere beslenme ihtiyaçları doktorlarla ortak çalışma ile ücretsiz çoçuklarımıza hizmet olarak verilecek.
Meydan projeleri ile satın alma yöntemi ile Bayrampaşa’ya 3 meydan yapılacak.


İsmetpaşa mahallesindeki kentsel dönüşüm projesi ile zarara uğratılan halkımızın zararı giderilip yeni proje tasarısı ile yaşanabilir kazançlı dönüşümü yapacağız.
Bayrampaşa da 2600 daire bankaların elinden satın alınıp ihtiyaç sahibi yetimlere verilecek.
11 Mahallemize Anne parklar ve Kreşler Kuracağız.


Geleleceğimiz gençlerimiz çocuklarımız okulların sorunları hele ki
İki cadde arasındaki okul tehlike arz ediyor. Bizler Çalışma arkadaşlarımız ile en güzel projeleri değerlendireceğiz. Tehlikeyi en aza indirerek halkımıza gençlerimize sunacağız.
bunlar sadece bir kısmı şimdi ben Bayrampaşa lı kardeşiniz arkadaşınız evladınız olarak diyorum ki 31 Mart 2024 te sandıklarda vereceğiniz desteklerle sanatı ile sporu ile 7 den 70 e kadar herkesin komşulukların bol olduğu neşe ve güler yüzün hiç solmayacağı mutlu huzurlu bir Bayrampaşa için oylarınızı istiyorum..
İlçemizde bulunan esnafımızın yüzü gülecek onlar ile istişare toplantıları yapacağız. Esnafımız ile birlikte işsiz gençlerimize istihtam sağlayacağız. dedi.


Zeki DENİZLİ KİMDİR ?
1975 İstanbul Bayrampaşa Terazidere’ de doğdum. Aslen Göçmen bir ailenin 5 çocuğunun en küçük ferdi olarak dünyaya geldim. At arabacı Muhsin ve ev hanımı Feride hanımın oğluyum. İlkokulu 1,sınıfı Şakir Baki’ de 2,3,4,5,Sınılşarı şimdiki adıyla Yahya Kemal İlkokulunda okudum.Orta okulu Tuna Lisesinde tamamlayıp.
Hayatım içerisinde var olma savaşı vermekte İken Bayrampaşa sokaklarında çocukluğumu mahalle futboluyla başlayan daha sonrasında Bayrampaşa Spor Alt yapısında devam eden ve ilçemizde bizlerle büyüyen Bayrampaşa sevdamızı da yüreğimize koyarak hayatta ilçemizde büyüyüp çeşitli iş kolları ile ticaretin de içinde bulunarak sizlerle beraber bu günlere geldik. Siz değerli Bayrampaşa Halkımızla beraber yürüdüğümüz bu yolda Milli Yol Partisi Sayın Genel Başkanı Remzi ÇAYIR Beyefendinin teklif ve destekleri ile doğup büyüdüğümüz Bayrampaşa ilçenin ablalarım, ağabeylerim, amcalarım, ninelerim ve en çok önemli olan evlatlarımız ve çocuklarımıza hizmet için ekip arkadaşlarımla Bayrampaşa Belediye Başkanlığına Adayız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Korumalı: KÖROĞLU RESTORAN AÇILDI.

HIZLI YORUM YAP