39,5649$% 0.12
45,5968€% 0.43
53,3343£% 0.53
4.283,65%0,07
7.026,00%-0,23
28.631,00%-0,56
3.369,25%0,02
9.179,32%-0,18
4142577฿%0.25383
Beşiktaş altyapısından yetişen genç oyuncu Eslem Öztürk dün Ankara’da Osmanlıspor ile oynanan U-21 maçında büyük bir sakatlık geçirdi.Beşiktaş U-21 takımının Osmanlıspor U-21 takımı ile yaptığı maçta sakatlanan Eslem’in ön çapraz bağları koptu.
Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak olan genç futbolcu sahalardan en az 6 ay uzak kalacak. Oldukça üzgün olan genç futbolcu durumu ile ilgili olarak Twitter hesabından “Sarsılıcam belki ama yıkılmak yok, her şey de bir hayır. Bu da geçer Allahın izni ile”diye açıklama yaptı.
Sezon başı Almanya kampında sol diz çapraz bağları kopan bir diğer futbolcu olan Tolgay Arslan’ın pozisyonunda başrolu oynayan Eslem’in aynı sakatlığı yaşaması ilginç bir detay oldu. Tolgay’ın performansının yükseldiği bir dönemde istemeden de olsa Tolgay’ı sakatlayan Eslem’e o dönem sosyal medyadan tepki yağmıştı.
Kanseri yenen Berkan Afşarlı golünü attı
Şile Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin Kıyafetlerini Profesyonel Mankenler Tanıttı..
Gaziosmanpaşa’nın İlk Emekli Evi Açıldı
Şile’de 1. Ordu Bölge Bando Komutanlığından Muhteşem Konser!.
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Sosyal Medya ve Yapay Zeka Eğitimi..
Orka Holding, teknolojik üretim üssüyle Avrupa lideri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Zorluklara Rağmen Umudu ve Dayanışmayı Büyütelim”
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı: “Şeffaflık ve hesap verebilirlik için mücadelemiz sürecek”
Gelecek Partisi’nden istifa eden Konya Milletvekili Hasan Ekici, AK Parti’ye katıldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.