36,5991$% 0.03
39,9775€% -0.01
47,4264£% 0.07
3.435,51%0,15
2.921,14%0,21
10.580,26%1,36
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde cinsel saldırıya uğradığı belirlenen ‘Boncuk’ adlı kedi veteriner kliniğinde tedaviye alındı. Kediyi veteriner kliniğine getiren Emine Yörük, hayvanın yaşadığı acıları düşündükçe çok üzüldüğünü söyledi. Veteriner hekim Neslihan Yazıcı yaptıkları tetkiklerde kedinin cinsel saldırıya uğradığını belirlediklerini ifade etti.
Ereğli ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşayan Emine Yörük’ün mahallede beslediği ‘Boncuk’ adında 1 yaşındaki erkek kedi bir anda ortadan kayboldu. Yörük, mahallede yaptığı aramada Boncuk’u bulamadı. Boncuk, bir süre sonra sürünerek Yörük’ün evinin önüne geldi. Yörük, kediyi alarak veteriner kliniğine götürdü. Yapılan muayenede, kedinin omuriliğinde ve arka sağ ayağında kırık olduğu tespit edildi. Ayrıca kedinin rektumunda ve bağırsaklarında 5 santimlik genişleme olduğu belirlendi.https://0eab2e81b43ecfbeb7599137d0d8fbfb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlVeteriner hekim Neslihan Yazıcı, kedinin cinsel saldırıya uğradığı konusunda önemli bulgular bulunduğunu söyledi. Kedinin hayati tehlikesinin olduğunu ifade eden Yazıcı, “İlk etaptaki muayenesinde rektum bölgesindeki 4-5 santimetrelik açıklık dikkatimizi çekti. Daha sonrasında yaz mevsiminde olduğumuz için kurtlanma durumu vardı. İlk muayenede kurtlar temizlendi. Rektum boşaltıldı. Daha sonrasında röntgen çektiğimizde omurga kırığı ve bacakta kırık olduğunu tespit ettik. Rektumdaki bu kadar büyük bir açıklık maalesef ne trafik kazası ne şiddetten kaynaklı olmayıp direkt olarak cinsel saldırı vakası olduğunu belirttik. İlk muayeneler bu şekilde” dedi.
Veteriner hekimlerden Hülya Görkem ise Boncuk’un iki kez ameliyat edeceklerini anlatarak, “Buraya gelinceye kadar çok fazla zaman da geçmiş üzerinden. Olay olur olmaz maalesef bulunamamış. Kendi çabaları ile olay yerinden evinin önüne sürüne sürüne gelmiş. Üzerinden zaman geçtiği için bitik duruma gelmiş. Genel durumunu toparlayacağız. Sonra zorlu ameliyatlarında ona destek olmaya çalışacağız” diye konuştu.
‘BUNU YAPANLAR İÇİN YAPTIRIM UYGULANMASINI İSTİYORUM’
Emine Yörük ise kedisinin yaşadıklarının utanç verici olduğunu söyledi. Boncuk’un yaşadıklarını vahşet olarak tanımlayan Yörük, şöyle dedi: “Kedi bizim mahallemizin kedisiydi. Uzun zamandır mahallede yoktu. Sonra mamaları koyduğum yerde gördüm. Şu anda psikolojim çok bozuk. Gerçekten o hayvanın yaşadığı acıları, içinden çıkan kurtları nasıl dayandı? Nasıl yaşadı? Bunu yapanlara ben bir şey diyemiyorum. Bunlar can, mal değil. Bunların can olduğunu insanlar artık farkına varsın. Bu olayın sonuna kadar gitmek isterim. Gerçekten bunlar için bir yaptırım olursa sonuna kadar gitmek isterim. Ama hiçbir şey değişmiyor. Yine vakalar ortaya çıkıyor ve yine olan bu canlara oluyor. Cinsel saldırılara, işkencelere devam ediliyor.”
Türkiye’yi kana bulayacaklardı! Yakalandılar
Çocuklar Tekne Orucuyla Ramazan’ın ruhunu yaşıyor
ÇOCUKLARA CAMİLERİMİZİ SEVDİRECEĞİZ DİYE İŞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKARANLAR
Geleneksel İlim Yayma Cemiyeti iftar programı yapıldı
DANA ETİ DİYE KANATLILARI YEDİRMİŞLER
MİLLETİ ZEHİRLEYEN FİRMAİALRIN İSİMLARİ
BU FİRMANIN ADINI GÖRDÜĞÜNÜZ HİÇ BİR ÜRÜNÜ ALMAYIN ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MİLLETİN SAĞLIĞINI HİÇA SAYMIŞ
Eyüpsultan’da Ramazanı yakala, ödülü kap
TAKLİT VEYA TAĞŞİŞ YAPILAN GIDALAR (Aynı Değeri Taşımayan Madde Ekleyen firmalar)
Toprak kaymasında hasar gören 6 binanın yıkımına başlandı
Eyüpsultan’da unutulmaz Ramazan geceleri
Sultangazi’den Bulgaristan’a İlk Gönül Sofrası Kuruldu
Maradona öldürüldü mü?
“Mehmetçik Orada Olmalı”
Şile Bezi El Dokuma Tezgahlarının Sesi Halk Eğitim Merkezinde Duyulmaya Devam Ediyor!..
Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı iftar
Babasının başını taşla ezerek öldürdü.
DHKP-C operasyonu; Belediye çalışanlarına gözaltı
İstismarcı babaya gözaltı
Sultangazi’de Ramazan Boyunca Her Akşam Çocuklara Şenlik Var
Gaziosmanpaşa’da Ramazan Etkinlikleri: Cami ve Türbe Ziyaret Turları Başladı
Retina Yırtıkları Lazerle Tedavi edilebiliyor
MUHALEFETE SESLENİŞ
GOP’da Erzincanlılar İftar Yemeği ve Konserde Buluştu…
Saydam:Güçlü kadın güçlü gelecektir.