38,1330$% 0.13
43,6401€% 1.36
50,8026£% 0.63
4.061,59%2,70
3.310,08%2,49
9.266,09%-1,36
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, “uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kullanmak” suçlamasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu’na (ATK) verdiği testlerin sonucu çıktı. ATK Raporu’na göre çiftin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmadığı ortaya kondu.
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, “uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kullanmak” suçlamasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu’na (ATK) verdiği testlerin sonucu çıktı. ATK Raporu’na göre çiftin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmadığı ortaya kondu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğiyle ilgili yapılan ihbarlar sonucunda videoda yer alan Engin Polat ve videoyu çeken Dilan Polat “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçlarından ifadeye çağrılmıştı. İfadesinde suçlamaları reddeden Engin Polat, “Bu bir itibar suikastidır” demişti. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülen şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda suç unsuru bulunamamış, ardından serbest bırakılmışlardı.
ATK RAPORU ÇIKTI
Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu, Dilan-Engin Polat çiftinin sonuçlarını açıkladı ve test sonuçlarına göre uyarıcı maddeye rastlanmadı. ATK Raporu’ndan çıkan sonucu çiftin avukatı Sevinç Horoz açıkladı. “Müvekkillerin her ikisinin de uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmamış olduğu ortaya çıkmıştır” diyen Avukat Sevinç Horoz, açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi:
“Müvekkiller hakkında bir tatil sabahı kahvaltı öncesinde çekilmiş videonun basına kötü niyetli kişilerce suç teşkil eden bir davranış sergileniyormuşçasına yansıtılması sonucu haklarında başlatılan soruşturma sonucunda yapılan terslerin sonuçları her ikisinin de uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmamış olduğunu ortaya koymuştur.
Bir kesim tarafından müvekkillerin işlemedikleri suçlar yönünden mağdur edilmeye çalışıldığı ve yargılamalar sonrasında haklarında verilen adil hukuka uygun kararların tartışmaya konu edilmek istendiği sabittir. Buna bir son verilmesi gerekmektedir.”
HÜDA PAR’dan İftar Programında Ülkede Birlik Vurgusu
Eyüpsultanlı kadınlar doğayla iç içe sporla buluştu!
MEHMET HALİL HAYTA GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİNDEKİ TÜM GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİ.
Başkan Hasan Mutlu, ‘halk gününde’ halkı dinledi
UKABDER’den Kurban Bayramı Seferberliği
Esentepe Mahallesi Hizmet Tesisi Çok Yakında Hizmetinizde
GAZİOSMANPAŞA’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN GOPVET YOLA ÇIKTI
Başkan Özmen: “Geleceğe yatırım yapıyor, Eyüpsultan’ı ÇEM’lerle donatıyoruz”
Saadet Partili Alucralılar Beyoğlu’nda toplandı
Başarılı oyuncu Tamer Levent Göktürklü sanatseverlerle buluştu
SABIR MAKAMINDA KUYU
Hz. Kab (r.a.) nasıl gidilir.
İHH Kadın, Sivil Toplumda Kadın Panelini düzenledi
Sultangazili Güreşçi Dünya 3.sü Oldu!
Çadır satan Kızılay yolsuzluğa doymuyor: 80 milyonluk mülk 17 milyona satıldı
Yaşar Aksanyar Davasında gelişme! Savcılık kararı beklenecek
AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ 282 SAYISI
Show TV Neden Devredilemiyor?
2025’in İlk Üç Ayında En Fazla İmza Mattia Ahmet Minguzzi için Atıldı
Sakıp Sabancı, Vefatının 21. Yılında Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ile Anıldı
Başkan Özmen, 2024 Faaliyet Raporunu Meclis’e sundu
Sultangazi Belediyesi’nin 2024 Faaliyet Raporu’na Meclis Onayı
Özgür Karakaş, Gaziosmanpaşa Sınav Kurs Merkezi Müdürü Oldu
Cansız bedeni bulunmuştu! Ailesi cenazesini kabul etmedi
Gaziosmanpaşa ‘da Sokak ortasında kucağında bebeği olan eşini darbetti