DOLAR

34,2993$% 0.11

EURO

36,9808% -0.07

STERLİN

44,3495£% -0.32

GRAM ALTIN

2.996,41%-1,03

ONS

2.716,09%-1,18

BİST100

8.714,69%-1,40

Cevdet Yılmaz: TUSAŞ'taki terör saldırısında Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılar hedef alındı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) yerleşkesine düzenlenen terör saldırısını sert bir dille kınadı.

ANKARA-BHA

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sert sözlerle kınadı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Savunma sanayimizin kahramanlarına Allah’tan rahmet, yaralılarına acil şifalar diliyorum” dedi. Saldırı sonrası güvenlik güçlerinin hızlıca müdahale ettiğini ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını belirten Yılmaz, saldırının Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarılara yönelik olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Bu hain saldırı ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de tam bağımsız bir Türkiye ideali için çalışan vatandaşlarımızı yolundan döndürebilir” diyerek kararlılığını dile getirdi.

Terörle mücadeledeki güçlü ve kararlı duruşlarının devam edeceğini vurgulayan Cevdet Yılmaz, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da terör örgütlerine karşı mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

RTÜK'ten kritik uyarı; "Ağır şekilde cezalandırılacaktır…"

HIZLI YORUM YAP