DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Ceylan otomotiv MEHMET CEYLAN SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ..

3 ay cezaevin de yattı sonra serbest bırakıldı

12 bin kişiyi toplam 700 milyon lira dolandırdı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralemi aktardı

Soru işareti bu konunun aştırılması gerekmektedir. 700 milyon lira nasıl buharlaştı

Bu dosya nasıl Sümer altı yapıldı yoksa o dönemler Ceylan otomotiv MEHMET CEYLANI Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel mi tehdit etti de ortadan kaybolmuştu

Bundan 2 yıl kadar önce Taksici esnafının plaka paralarını alarak ortadan kaybolan  Eyüp Bereç’te  faaliyet gösteren Ceylan otomotiv sahibi Mehmet Ceylan bir gecede  700 milyon lira dolandırdığı iddiası ile ortadan kaybolarak o günden bu yana eşi, oğlu ve kızı ile birlikte aranıyordu.

Olayın meydana geldiği zamanlarda Taksi plaka sahibi esnaflar  Ceylan otomotiv önünde eylem yaparak haklarını aramak için yetkililere seslenerek C. Savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlardı.

 

Gölge gazetecinin edindiği bilgilere göre Mehmet Ceylan yakalanarak İstanbul Adliyesine getirildi. İfadesi alındı ama Ceylan suçlamaları kabul etmedi. Türkiye’nin her yerinde aranan Mehmet Ceylan İfadesinde, Kartaltepe Mah. Gazi Osmanpaşa Cad. No. 145/4 adresinde ikamet ettiğini söyledi.

Üstüne atılan suçlamaları kabul etmeyen Mehmet Ceylan, “Ben müştekileri tanırım, anacak iddia ettikleri gibi bu kişileri  dolandırmadım. Ben karşılığı olmayan çek ve senet vererek ticari plaka almadım. Bana parasını almadan satış yetkisini içeren vekalet vermez. Böyle bir davranış ticaretin olağan akışına aykırıdır. Suçlamaları kabul etmem. Yine iddia edildiği gibi  kiraya aracılık ettiğim plakalarda plaka sahiplerinden vekaletname alarak  kendi üzerime aile akurlarına ya da iş yerimde çalıştırdığım şahıslara banka kredisi kullandırmadım. Ticari plakalar yüksek bedeller üzerinden  alınıp satıldığı için gayri resmi hisse satışı yaptırdığım oluyordu. Ancak, bu işlerde dolandırıcılık kastı ile hareket etmedim. Piyasada bu şekilde çalışan bir çok kişi vardır. Suçsuzum” dedi..

Ceylan otomotiv sahibi Mehmet Ceylan 12 bin kişiyi toplam 700 milyon lira dolandırdı ama ne hikmetse Çağlayandaki İstanbul  adliyesindeki görevli savcı tarafından mahkemeye sevk edilen  ceylan hakim tarafından ifadesi alındıktan sonra  tutuklandı ama 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Vakıf binasını üst katlarını dolandırıcılar işgal etmiş

HIZLI YORUM YAP