45,5186£% -0.13

Cide-Fed Başkanı Celal Gül Kızını Nişanladı

Cide Dernekler Federasyonu (CİDEFED) Başkanı Celal Gül, kızı Sibel’in nişanı Esenler Kültür merkezinde Gerçekleşti Nişan töreninde Kastamonu Milletvekili Cideli Murat Demir, nişan yüzüklerini taktı.

Cide- Fed Dernek Başkanı Celal Gül, Kızı Sibel Gül “ ü “ fatih Baltacı ile niaşnladı Nişan Törenine Bir çok yakın Akrabanın Yanısıra Siyaset ve STK dan Bir çok ünlü isim Katıldı. Sunucuğunu Ufuk Acar “ın yaptığı nişanda “ Sanatçı Cideli Emin “ ve Rahmi Aydın ile Kastamonu Sanat kurulu sanatçılar yaptı.

Cide’nin başarılı STK liderlerinden Celal Gül’ün kızı Sibel ile,  Abdullah Baltacı’nın oğlu Fatih evlilik yolunda aldıkları kararı düzenledikleri nişan töreni ile resmiyete döktü.

Bizlerde Avrupa Birliği Gazetesi ailesi olarak; Gül ve Baltacı ailesini bu güzel günlerinden dolayı tebrik ediyor, Sibel ve Fatih’e evlilik yolunda mutluluklar diliyoruz…

Gaziosmanpaşa ak parti İlçe Başkanlığına Serkan ACAR atandı