DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

Demokrat Parti Sultangazi İlçe Başkanlığında GÜNDOĞDU güven tazeledi.

Demokrat Parti Sultangazi ilçe başkanlığı kongresinde Muhsin GÜNDOĞAN ilçe binasında yapılan kongrede güven tazeledi.Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan yardımcısı Cem TOKGÖZ secilerek kongereyi başlattı.

Kongerye ayrıca il sekreteri Av.Kaan ÇELİK ,İl Teşkilat başkanı Aytekin GÜLER ve il yönetiçilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.Ayrıca kongreye ilçede bulunan siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcilerinin katıldığı Sultangazi İlçe kongresine komşu ilçe başkanlarından Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Banu YABAŞ İLGAR da katıldı.

Delegelerinin çoğunluğunu katılımlarıyla kongre gerçekleştirildi.Tekrar göreve seçilen Muhsin GÜNDOĞAN ” Sultangazi ilçesinde siyaset yapmaktan onur duyduğunu ve ilçemde bulunan yönetici arkadaşlarımızla beraber burada Demokrat Parti bayrağını bld ye binasında dalgalandırmak ve bize güvene inana arkadaşlarla sıkılmadık el çalınmadık kapı yılmadan bıkmadan ziyaretler yapmak ve beraberce başarılara imza atmak istiyoruz.

Burada ilçe gençlik kollarımıza kadın kollarımızada cok işler düşüyor bunun hep birlikte başaracağımıza gönülden inanıyorum.” dedi.

İlçe Başkanlığımızda üye kayıtlarımız devam etmekte olup ilçemize gelip bir kahve ve çay içmek isteyen hemsehrilerimizi ilçe binamızda misafir etmek istiyoruz.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ben Kemal gidiyorum

HIZLI YORUM YAP