DOLAR

34,1056$% 0.01

EURO

38,1780% 0.03

STERLİN

45,5095£% -0.06

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Demokrat Parti’den Gazetemize Basın Bayramı Ziyareti

Gaziosmanpaşa, Demokrat Parti ilçe Başkanı Banu Yabaş Ilgar  24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Avrupa birliği gazetesini Ziyaret eden Demokrat parti ilçe Başkanı Banu Yabaş İlgar geçmiş basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Yazılı, görsel ve internet basınının demokrasiler açısından önemine de değinen Yabaş İlgar şunları söyledi “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Özellikle seçim atmosferine girilen şu günlerde basına da çok önemli görevler düşüyor. Halkımızı doğru bir şekilde bilgilendirme görevinizi yürütmeniz konusunda biz siyasetçiler olarak da son derece hassasiyet içerisinde yaklaşımlara girmek zorundayız.

Ülkenin özellikle son dönemde girmiş olduğu ekonomik kriz ve hayat pahalılığı vatandaşlarımızı son derece olumsuz etkiliyor. Bu doğrultuda Türkiye’nin bu içinde bulunmuş olduğu dar boğazdan çıkması şeffaf bir seçim ile mümkün gözükmektedir.

Gazetecilerin yaptıkları iş gereği tarafsız ve doğru bir şekilde habercilik anlayışı  ile hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar  gazetecilere bu özgür çalışma ortamını sağlamanın da devleti yöneten kişi ve kurumlardan geçtiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü .

DEMOKRAT PARTİ DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

 “Erken bir seçim olmasa dahi, olağan seçimlere bir yıldan az bir süre kaldı. Hem parti olarak hem de içerisinde bulunduğumuz durumdan hem de vatandaşımızı refaha ulaştıracak yeni projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri halkımıza doğru bir şekilde anlatıp onların sandıkta gönül rahatlığı ile oylarını aldığımız takdirde ülkemizi yeniden eski günlerde olduğu gibi müreffeh ve huzurlu günlerde ulaştıracağımıza inancımız tam ve bu inanç doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dedi.

Haber Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Önce Camiye gittiler, sonra ata bindiler

HIZLI YORUM YAP