DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Deva partisi Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı basın bayramını unutmadı

 Gaziosmanpaşa Deva Partisi ilçe Başkanı ve yönetimi  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile Gaziosmanpaşa ‘ merkezli Avrupa Birliği Gazetesi,ni ziyaret etti.

Deva partisi ilçe Başkanı Mehmet Halil Hayta, Cengiz GÜNDOĞDU – Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı, Aycan Çelebi YILDIZ – İdari ve Mali İşler Başkanı,

Yazılı ve görsel medya olarak bölgenin en etkili gazetesi olan Avrupa Birliği Gazetesi, çalışanları ile bir araya gelen deva partisi Gaziosmanpaşa ilçe başkanı ve yönetimi , basın emekçilerin 24 Temmuz gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

   Yerel basında görev yapmanın çok zor ve zanaat gerektiren bir iş olduğunu, basın emekçilerinin çok zor şartlar altında kamu görevlerini ifa ettiklerini belirten Avrupa Birliği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan “Zor şartlar altında kamu adına görev yapıyoruz İyi günde, kötü günde halkımıza doğruyu anlatmaya çalışıyoruz, çabalıyoruz. Bir de gazetecilik yapmanın zor olduğu süreçleri yaşıyoruz. Bu zor süreçlerde, bu zor zamanlarda görev yapan tüm arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

ORTAK PAYDA GAZİOSMANPAŞA

   “Gaziosmanpaşa de hep beraber kamu menfaatini gözetmekle yükümlüyüz” diyen Deva partisi Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Mehmet Halil Hayta “Sizler sahada vatandaşı bilgilendirme vazifesini yerine getiriyorsunuz. Bizler de vatandaşlarımıza hizmet etme görevini yerine getirmek için projeler geliştiriyoruz Dolayısı ile hep beraber Gaziosmanpaşa’mızı daha güzel günlere, daha güzel yarınlara kavuşturmak için çaba gösteriyoruz. Zaman zaman eleştirel de olsa birbirimizin eksiklerini Gaziosmanpaşa’ nın menfaatine olacak şekilde haberler yaptınız. Bu zor şartlarda bu görevi yerine getiren tüm arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gürsel Tekin den Gaziosmanpaşa ‘ da gövde gösterisi

HIZLI YORUM YAP