DOLAR

34,1147$% 0.28

EURO

38,1063% 0.11

STERLİN

45,3792£% 0.16

GRAM ALTIN

2.862,89%1,20

ONS

2.614,49%1,09

BİST100

9.926,18%-0,50

a

DEVA PARTİSİ SOKAKLARA İNDİ

Deva Partisi Mavi Yelekliler “grubu olarak sokakları boş bırakmıyor. Her gün başka Bir mahallede başka bir sokaktan dolaşan Mavi Yelekliler, Bu seferde, Kâğıthane’de il Başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. Kağıthane sokaklarının tozunu attıran grup esnaflara Deva Partisinin Türkiye ‘nin Devası olduğunu anlatıldı.

Gaziosmanpaşa Deva Partisi Uzun süredir yürüttüğü Sokak ve mahalle çalışmalarına il ve ilçe başkanlarının katılı ile Kağıthane devam etti.

Deva Partisi İl Başkanı Erhan Erol İl Yöneticileri ve İlçe yöneticileriyle birlikte Sokakları dolaşırken Deva Partisinin, İdeolojilerinden ve yapacaklarından bahsedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta; Deva partisi Türkiye’ nin Devası olmaya aday bugün seçim olsa bizler seçime tam kadro hazırız. Ekip arkadaşlarımız, hazır benim kazanacağımıza olan inancım tamdır dedi.

Hayta “seçimlerde hak eden kazansın ancak, bazı bizler hak ettiğimizi düşünüyoruz. Halkımızın teveccühü de bizlere tamdır gezdiğimiz esnaflarımız da bizlere bakış açıları gayet olumlu. İstiyoruz ki bizi dinlesinler bizim fikirlerimizi halka anlatma fırsatımız olsun zaten bizim ideolojimizi gördüklerinde kendileri de bize hak verecekler, biz bu yola koltuk sevdasıyla çıkmadık, biz hizmet için varız bizler bu halkın derdine DEVA olmaya geliyoruz dedi.

Haber Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Serkan Acar, İkinci Battı Çıktı Projesini Açıkladı

HIZLI YORUM YAP