37,9123$% -0.05
40,9094€% -0.74
49,8117£% -0.09
3.652,29%-1,35
3.016,67%-0,91
9.044,64%-7,81
Devlet Hava Meydanları İşletmesi kadrosunu genişletiyor. Kurum, beşi asistan 60’ı ise stajyer olmak üzere 65 hava trafik kontrolörü alacak.
Stajyer olarak kuruma kabul edilen adaylar, ilk etapta 4 bin 500 lira maaş alacak. En geç iki yıl içerisinde de kadroya geçecek. Stajyerlerin kadro aldıktan sonraki maaşları ise altı bin lira civarında olacak.
DHMİ’nin Resmi Gazete’de yer alan ilanına göre, taşrada istihdam edilmek üzere alınacak olan 5 asistan hava trafik kontrolörlüğü ve 60 stajyer hava trafik kontrolörlüğü pozisyonları için başvurular değerlendirilecek.
Güneş gazetesinin haberine göre; adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olması gerekiyor. Adayların 4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olması şartı aranacak. Adayların ayrıca, hava/yer ve yer/yer sesli iletişiminde Türkçe ve İngilizce dillerinde, yanlış anlamalara ve aksamalara yol açabilecek belirgin bir aksan veya lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan gibi bozukluklarının olmaması gerekiyor.
Cumhurbaşkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na tepki
Kant ve Besmele
Kaab Camisi Derneği: Kuruldu
Çocuk Etkinlik Merkezleri inşaatları tüm hızıyla devam ediyor
5 ‘İ BİRYERDE TAKININ ANLAMI
Gönül Sofrası Kırcaali’deki Soydaşlarımız İçin Kuruldu
Hasan’a mektup 7
Gaziosmanpaşa’da ramazan çadırında sahne çöktü: 5 kişi yaralandı
BAZI METRO DURAKLARI VE YOLLAR KAPALI
Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu
Ramazan gıda kolilerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz
18 Mart Çanakkale Zaferi Gaziosmanpaşa’da Coşkuyla Kutlandı
ÇÖZÜM SÜRECİNİN DÜNÜ BU GÜNÜ
YUSUF İLBAK, ALİ İLBAK, MURAT İLBAK VE MUSTAFA İLBAK GÖZALTINDA
Toplumsal Eğitim Akademisi’nde Nöbet Değişimi
Ercan Saatçi gözaltına alındı! Ercan Saatçi kimdir?
İsmail Saymaz Gözaltında
Instagram Twitter X, YouTube çöktü mü, neden açılmıyor? YouTube çöktü mü, neden açılmıyor?
Kent uzlaşısı operasyonunda 100 gözaltı! İş adamları, gazeteciler, siyasetçiler…
Valilikten Açıklama”Toplantı, gösteri ve basın açıklamaları yasaklandı”
Bayrampaşa Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi
TURANCI DÜŞÜNCE DERNEĞİ YAPILANMASINI TAMAMLADI
Tanyeli hayatını kaybetti
Banka altını alanlar dikkat! Ek vergi geliyor
Sultangazi Belediyesi’nden İftarda Sıcacık Çorba İkramı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.