39,1011$% 0.04
44,4609€% 0.52
53,0381£% 0.6
4.202,41%1,95
6.830,00%2,17
27.236,00%2,18
3.357,37%1,93
9.356,04%-1,26
4202401฿%-0.12717
Kuveytli Alim ve Bilim Adamı Dr. Jasem Almutawa ülkemiz kurumlarını yakından tanımak, çalışmalarıyla ilgili bilgi almak, fikir alışverişinde bulunmak maksadıyla Arap Türk İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Chassan Khraim ile birlikte kurumuza ziyarette bulundu.
Başkanımız Hamza Cebeci misafirlerimizi makamında kabul ederek ikramda bulundu. Başkanımız Cebeci misafirlerimize kurumu gezdirerek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktardı. Sakinlerimizi dairelerinde ziyaret ederek yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Dr. Almutawa, Darülaceze’nin kendilerini büyülediğini söyledi.
İstanbul’a geldikten sonra MÜSİAD, TÜSİAD, İTO, Kızılay, İHH, Deniz Feneri gibi sosyal ve yardım kurumlarını ziyaret ettiklerini, Darülaceze’yi de bu bağlamda görmekten, tanımaktan mutlu olduklarını ifade eden Dr. Jasem Almutawa, “Türkiye son on beş yılında örnek alınan bir ülke oldu. Bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde olduğunu Arap ülkeleri bilmekte ve takip etmektedir. Zaten sosyal ve yardım kuruluşların bulunduğu nokta da bu örnekliliğin en güzel göstergesidir.” dedi.
Başkanımız Hamza Cebeci’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde mazlum ve kimsesiz insanlarımıza hizmet etmekten mutlu olduklarını söyledi.
Suriyeli Öğrencilere Ücretsiz Defter Dağıtımı
Gaziosmanpaşa’nın İlk Emekli Evi Açıldı
Şile’de 1. Ordu Bölge Bando Komutanlığından Muhteşem Konser!.
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Sosyal Medya ve Yapay Zeka Eğitimi..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Ankaragücü, Esenler Erokspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Gelecek Partisi’nden istifa eden Konya Milletvekili Hasan Ekici, AK Parti’ye katıldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Ana Yol Partisi İstanbul İl Kongresi Coşkulu Geçti: Ali Karakurt, Çarpıcı Mesajlar Verdi
Madem maaşlar artınca ekonomi batıyor asgari ücreti ve emekli maaşını düşürelim!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.