36,6729$% 0.09
40,0325€% 0.35
47,5894£% 0.31
3.536,69%0,58
3.000,75%0,55
10.862,54%0,20
ANKARA-BHA
Eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan ile ilgili bir dosyaya konu oldu. Yılmaz’ın, Kaplan’dan şikayetçi olan bir kişiyi Ankara’dan ayrılmaya zorladığı iddia ediliyor. Bu olayın ardından soruşturma başlatılması bekleniyor.
İçişleri Bakanlığı Bakü Müşaviri olarak görev yapan Servet Yılmaz’a yönelik işlem, Ayhan Bora Kaplan’ın organize suç örgütü liderliği iddiasıyla yargılandığı davanın bir parçası olarak başlatıldı.
İddiaya göre, Yılmaz, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde, Kaplan’dan şikayetçi olan bir kişiyi Ankara’yı terk etmeye zorlamış ve bu kişi polis eşliğinde şehirden ayrılmak zorunda kalmıştır. Savcılık, birinci sınıf emniyet müdürü statüsündeki Yılmaz hakkında soruşturma başlatmak için Hakimler Savcılar Kurulu’ndan (HSK) izin talep etti. HSK ise iddiaların adli görev kapsamında olmadığını belirterek, kararın İçişleri Bakanlığı’nda olduğunu ifade etti. Bu aşamada savcılığın soruşturma yürütmek için İçişleri Bakanlığı’ndan izin alması bekleniyor.
Geçen ocak ayında, Yusuf Aydın isimli bir esnaf, Ayhan Bora Kaplan ve adamlarının “bir ticaret karşılığında aldığı 14.2 milyon liralık çeki kırdırmak için devreye girdiğini” öne sürerek Emniyet’e başvurmuştu. Aydın, eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve yardımcısı Alp Arslan’ın baskısıyla Ankara’yı terk etmek zorunda kaldığını iddia etmişti. Aydın, “Bir polis ‘Emniyet Müdürümüz Servet Yılmaz’ın talimatı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talebidir. Ankara’yı terk edeceksiniz’ dedi. Polisler evime kadar gelerek Ankara’yı terk etmeme eşlik ettiler” diye konuşmuştu. Aydın, çeklerin bedelsiz olarak alındıktan sonra “kırıldığını” ve toplamda 32 milyon lira zarara uğradığını belirterek 15 kişiden şikayetçi olmuştu.
Hakan Fidan, BM Arabuluculuk Dostlar Grubu toplantısında konuştu
Kaymakam İskender Yönden’ in Acı günü
MANEVİ ARINMA VEPAYLAŞIM AYI
ŞİNASİ YURTSEVER VEFAT ETTİ?
Yasa dışı bahis operasyonu: Flash TV’ye el kondu
NEREDEN NEREYE GELDİK
KERİM GÜL EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
Bayrampaşa’da Silahlı Saldırı: Emre Kartal Yaralandı
Gaziosmanpaşa ‘da kaldırımlar, yol kenarları otopark oldu!
TFF U17 LİG KURALARI, GAZİOSMANPAŞA’NIN EV SAHİPLİĞİNDE ÇEKİLDİ
YERLİ VE MİLLİ PARTİ LİDERİ MUTLU’DAN GENEL AF ÇAĞRISI! BAKANLIĞA SESLENDİ
BÖBREK HASTALIKLARI HIZLA YAYGINLAŞIYOR:
Başkan Dursun Teravih Namazında Komşularıyla Buluşuyor
Sultangazi ilçe nüfus Müdürü vefat etti
Ersizlerdere Köyü – Tarihi (Küre – Kastamonu)
İstanbul Valisi Davut Gül Sultangazili Muhtarlarla Bir Arada
YKS başvurusu için son gün
Altın yükseliyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 13 Mart 2025 altın fiyatları
ANKARALI TURİZMCİLER ATİD İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ
KAHKAHA YOGASI NEDİR?
Kahkaha yogası yapıyormuş
Atatürk’ü Yapay zekayla canlandırdıkları videoya yoğun ilgi! Milyonlar izledi
Sultangazi’de Ramazan Boyunca Her Akşam Çocuklara Şenlik Var
Ramazan’a özel Eyüp güveci atölyesi
Soğuklar Geliyor! Yağış gelecek