DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Eski Siyasetçiler Kahvaltıda Buluştu

Eski Anavatan Partisine yön veren siyasetçiler, Habiblerde bulunan saklı Bahçe kahvaltı solunun da bir araya geldi.

Eski Anavatan Partisi Turgut Özal “ın döneminde Siyaset yapan siyasetçiler ve üst düzey yöneticiler her yıl gerçekleştirdikleri kahvaltı programı ile bir araya geldi.

Düzenlenen vefa dostları buluşmasında 1993 yılından beri her yıl farklı alanlarda siyaset yapan Gaziosmanpaşa ” nın Anavatanında büyük özveri ve insan üstü çabalarla çalışan siyasette genel merkezin siyasetine yön veren siyasetçiler, Özyurtlar inşaat Sahibi Yüksel Özyurt”un ve Cevahir Gayrinkul Sahibi, Ömer yılmaz ” ın öncülüğünde bir araya geldiler.

Sultangazi Belediye Başkanı, Av. Abdurrahman Dursun “un da katıldığı Kahvaltıda ” geçmişe duyulan özlem damgasını vurdu.

50 kişinin katıldığı Kahvaltı programına konuşma yapan Eski ilçe Başkanı Yüksel Özyurt , Eski günlerden kesitler vererek o günlere duyduğu özelmi dile getirdi.

Özyurt buluşmuş olmanın sevincini yaşadığını, bu süreçte yaşamını yitiren dostlarının tek tek adlarını sayarak onları saygı ve minnetle andıklarını ifade etti.,

Pandemiden Sonra ilkkez bir araya gelme fırsatı bulduklarını hatırlatarak şöyle konuştu: Bizler yine hep bir aradayız dilerim ilerleyen yıllarda da yine bir arada olmak için sağlığımız yerinde olur ben dostlarımın her zaman etrafımda olmasından büyük keyif alıyorum, benim en büyük servetim sizleri kazanmak olmuştur. dedi.

Haber Kıymet Taylan & Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GENÇLER “KUTSAL VATANIMIZ SİZE EMANETTİR”

HIZLI YORUM YAP