40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Evidea’nın hayata geçirdiği perakende sektörünün ilk yapay zeka asistanı İdea.AI, “Bu alandaki ürünleri ben seçtim” temasıyla Evidea mağazalarında seçtiği ürünlerle evleri kendi tarzı ile buluşturuyor ve yepyeni bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Evidea, mağazalarında sunduğu yenilikçi çözümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sektörün ilk yapay zeka asistanı İdea.AI, mağazaların lifestyle alanlarında yer alan ürünleri “Bu alandaki ürünleri ben seçtim” temasıyla Evidea mağazalarında kendi seçtiği ürünlerle oluşturuyor. Mağaza içerisinde sofralar kuruyor, dekorasyon ipuçları veriyor ve evlerin tarzını değiştirmek isteyenlere ilham sunuyor. İdea, bu özel alışveriş deneyimini yaşamak isteyenleri mağazalara kendi seçtiği ürünleri keşfetmeye davet ediyor.
İdea.AI, Evidea’nın ilk yapay zeka asistanı ve influencer’ı olarak tüketicilerin alışveriş deneyimine dokunuyor. Bu teknoloji ile Evidea, tüketicilere daha kişisel, daha samimi ve daha etkili bir alışveriş sunmayı amaçlıyor ve yapay zekayı markaya entegre ederek, geleceğin trendlerine yön vermeye devam ediyor.
İdea, Evidea mağazalarında “İdea’nın Seçtikleri” bölümünde tüketicilere rehberlik ediyor. Evidea, müşterilerin satış datasına göre eğitilmiş olan İdea ile tüketicilere fikirler sunarak, alışveriş deneyimini daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmeyi amaçlıyor.
Sektörde bir ilke imza atmalarının heyecanını büyük bir gururla aktaran Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım Gezer; “İdea, uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Evidea’da teknoloji ve yapay zekayı aktif ve verimli bir şekilde pazarlama faaliyetlerine dahil etmeye başladık. İdea ile başlayan bu yenilikçi adım, markanın teknolojiye ve yeniliklere ne kadar açık olduğunu bir kez daha gösteriyor. Daha yolun başındayız, gerçekleştirmek istediğimiz çok projemiz var.” dedi.
Evidea, her zaman olduğu gibi, tüketicilerinin yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaya devam ediyor. İdea ile birlikte, bu yolculukta müşterileriyle Evidea mağazaları ve evidea.com’da buluşmaktan büyük mutluluk duyuyor.



IDC’den Vaillant Group Türkiye’ye
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi
166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı