DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

EYÜPSULTAN RUMELİ TÜRLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI AYHAN UYGUR OLDU

Ayhan Uygur Eyüpsultan Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği 8. Olağan genel kurulunda başkanlığa seçildi.. Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Divan Üyeri İrfan Önder, Faruk Şar, Hamdi Öztaş’ın başkanlığında toplandı. Yeni dönem adaylıktan çekilen Hasan Yeniciler “pandemi koşullarında faaliyetlerimizi sürdürdük. Birçok faaliyet gerçekleştirdik” dedi.

Tek aday olan Ayhan Uygur yaptığı konuşmasında toplantımızın hayırlılara vesile olmasını diliyorum. Öncelikle Eyüpsultan Belediye Başkanımız Deniz Köken’e ve Başkan Yardımcılarımıza burayı bize tahsis ettikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. 2004 yılından beri her kademede yönetimde bulundum. Kadın komisyonumuz şimdiye kadar derneğimizin adının duyulmasında büyük katkıları var bunun için kendilerine teşekkür ediyorum. Dernekçilik kolay bir iş değil fedakarlık isteyen bir iş. Bunun için bana destek olan eşime de ayrıca teşekkür ederiyorum” dedi.

Kendisinin döneminde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını belirten uygur Gençlik komisyonuna özellikle önem veriyor. Derneğin yerinin de özellikle gençliğe hizmet vereceğini belirten Uygur; Gençlerimizin boş vakitlerini kötülüklere yönlenmekten uzaklaştırmaya çalışacaklarını belirtti. Özellikle sosyal faaliyetlerinin etkin olarak düzenleneceğinin sözünü verdi.

Haber: Bora Ay, Hadise Ruyem Aydoğan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eyüpsultan Sakarya Mahallesi’nde 2000 Fesleğen Dağıtıldı

HIZLI YORUM YAP