DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

FAYSAL ATMACA HAYATI

Faysal Atmaca
BİYOGRAFİ

1963 Yılının sonbaharı da TRABZON/Of’ta dünya geldi Faysal Atmaca..
Sugeldi köyünde ilköğretimini süresinde tamamlayarak kazasında yeni açılan İmam Hatip Okulunda orta öğreniminin ilk iki yılını tamamladıktan sonra İstanbul’a göç etti..
Dünya’nın
gözbebeği İstanbul ‘da ;

İstanbul İmam Hatip lisesini
1982 yılında,
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü
1986 yılında başarıyla tamamladı..
Eş zamanlı olarak butik bir otelde resepsiyon görevlisi ve muhtelif şirketlerde ön muhasebe yaparak eğitim hayatına maddi destek sağladı..

1988 yılı çeşitli şirketlere muhasebe müdürü olarak çalıştıktan sonra kendi işini aynı meslek üzerine kurarak serbest muhasebeci olarak iş hayatına yeni bir boyuttan kapı açtı..
Sırasıyla 2006’da mali müşavirlik 2013 yılında bağımsız denetçi olarak vuslat yolculuğuna devam etti..
2016’dan sonra tmsf bünyesindeki medya şirketlerinde genel müdürlük görevlerinde bulundu..
Halen bu şirketler ve bazı İnşaat holdinglerinin eş zamanlı genel müdürlüğü ve kendine ait ofisinde iş hayatına ara vermeden devam etmektedir..
İş hayatının yanında meslek kuruluşlarında ve sivil toplum kuruluşlarında çeşitli kademelerde yönetim kurulu üyeliği ilede toplumdan aldıklarını toplum yararına tüketmeyi ana felsefe olarak benimseyen Faysal Atmaca
halen İSKED dernek başkanlığı TDED dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığı ve Aydınlar Ocağı yönetim kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir..
İş hayatı ve sosyal hayatının yanında siyasi hayatta da topluma karşı mesuliyet hissiyle
biri Saadet Partisinden üç kez Adalet ve Kalkınma Partisinden olmak üzere İstanbul 2.Bölgeden milletvekili adaylığı ve teşkilatlarda inandığı dava uğruna yılmadan yorulmadan hizmet etmiştir..
Ömür boyu öğrenmeye inancı gereği halen Tarih öğrencisi olarak eğitim hayatına yeni bir boyutta devam eden Faysal Atmaca toplumsal konuları ve içinde bulunduğu medeniyetin gelecek kuşaklara aktarılmasında faydalı ve anlamlı olabilme adına “SOFRA”adını verdiği şiir kitabı kaleme almıştır..
Faysal Atmaca evli ve üç harika çoçuk babasıdır..


Eserleri

Beyazın Karanlığı

Yüreğimin Kalemi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

REKLAM ÜRÜNLERİ -BAYRAK-FLAMA -PANKART

HIZLI YORUM YAP