DOLAR

34,1489$% 0.03

EURO

37,9694% 0.1

STERLİN

45,6344£% 0.09

GRAM ALTIN

2.885,26%0,01

ONS

2.626,76%-0,06

BİST100

9.887,75%-0,13

a

GAZİOSMANPAŞA” DA CİNAYET HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜLER

CİĞERİM YANDI BU SON OLSUN

Gaziosmanpaşa ” Pazariçinde  geçen ay, arkadaşının aracının içinde silahla öldürülen Birol KAYNAR” ın yakınları isyan etti. Anne  Şahinur KAYNAR, oğlunun bir kumpasa kurban gittiğini ve suçluların elini kolunu sallayarak, mahallede gezdiğini iddia etti.

Anne Şahinur KAYNAR, ben 5 yıl içinde 5 tane canımı toparağa verdim ama benim için acısı buydu 2 evladımı daha bir yıl oldu toprağa vereli hastalık sonucu kaybettim. Bu evladım benim benim kolum kanadım hayattaki tek dayanağım dı, onu bana çok gördüler, Savcılara Hakimlere Sesleniyorum Benim ciğerim yanıyor, oğlumun hiç bir şuçu yokken benim evladımı hayatının baharında, hayattan kopardılar. Benim evladımın kimseye bir zararı olmamıştır, kimsenin hiç birşeyine karışmazdı.

Aralarında bir küfürlerşeme olmuş sonrada, 4 tane araçla yollarını kesip oğlumu arkadaşının aracında kurşunladılar. bu kişileri bu mahallede herkes bilir, bunlar tekin insanlar değil bunların her türlü pis işşi yaptığını herkes bilir, bu bir kişilik cinayet değil bunlar 10 kişilik bir ekiple oğlumu öldürdüler, ama bir kişi tutuklandı.

Polis çevredeki kameraları incelemedi bile Bir kişinin çektiği kamera görüntüsünde gördüğümüz Kadarıyla, bekçinin elinden adamlar kaçırıyor, o kaçanlar, nerde hiç isimleri bile yok, olan benim evladıma oldu. Kendi ellerimle toprağa verdim, hiç duyulmadı bile sesimiz, bizim kimseniz yok Allah’tan  başka bunu bildikleri için bana haber yolluyorlar, sesinizi çıkarmayın diye, bizim adalete güvenimiz tam ama bu suçlular elini kollarını sallayarak gezerken gördüğümde Adalete olan güvenimiz sarsılıyor.

 Ben hasta yaşlı bir kadınım 1976 da ben onların babalarını toprağa verdim o yıldan beri ben onlara hem Anne Hemde Baba oldum, çalıştım çabaladım, bu günlere getirmek için çok büyük fedakarlıklar yaptım, biri gelip öldürsün diyemi ? ben bu kadar mücadele verdim. Adalet yerini bulsun istiyorum, benim ciğerim yandı artık bu son olsun kimsenin de ciğeri yanmasın dedi.

 Abi ,Erol KAYNAR, da kardeşlerinin bir katliyama kurban gittiğini öne sürerek yetkilerden bir an önce gereken, suçluların cezasını çekmesi için gereken adımları atmalarını istediklerini söyledi.

Abi  Adnan KAYNAR, hiç bir şey bizim kardeşimizi geri getiremez ama canımızı yakanların adalet önünde hesap vermesi bizim için teselli olacaktır dedi.

Süleyman Çelik ” konuyla ilgili yaptığı açıklamada ” benim kuzenim bir kumpas sonucu öldürüldü biz bunu biliyoruz 4 araçla gelip kaçacak yer bırakmamışlar, Silahı sıkanın babası kaçmasın diye kapıyı tutmuş oğluda gelip silahı ateşlemiş batın bölgesinden kurşun girmiş aracın içinde olduğu yerde kan kaybından ölmüş kuzenim… ” Baba ve oğlulları şimdi mahallede ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Sadece bir oğlu tutuklu , Biz hukuk devletindeysek, Adalet varsa şimdi adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Çünkü bunu sadece bir kişi yapmadı….

Herkes kendi adaletini sağlayacağı bir ülkede yaşamıyoruz burası teksas mı eline silah alan birisini vuruyor. bizler Hukukun üstünlüğüne adaletin tecelli edeceğine inan insanlarız, suçluların bir an önce yakalanıp adalet önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu bizim yüreğimizi soğutmaz ama serinletir en azından dedi.

Haber: Kıymet Taylan & Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eyüpsultan’da çok özel bir mekan: MUTLU KAFE

HIZLI YORUM YAP