DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

Gaziosmanpaşa’da Trafik Çilesi Dorukta! BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol’dan Venezia-Metris Hattı İçin Sert Eleştiri ve Çözüm Çağrısı


Gaziosmanpaşa, Esenler ve Sultangazi’nin kesişim noktası olan Venezia-Metris hattında yürütülen yol çalışmaları, vatandaşlara adeta işkenceye dönüştü. Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, mevcut uygulamanın plansız ve hatalı olduğunu belirterek “Bu işkenceye dur deyin!” diye isyan etti.


Fedai Karakol’dan Açık Mektup: “Yanlış Çalışma Çileyi Bitirmez, Artırır!”
Başkan Karakol, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Gaziosmanpaşa, Esenler ve Sultangazi’nin kesişim noktası olan Venezia-Metris hattında şu an yürütülen çalışma, ne yazık ki sorunu çözmekten uzak, plansız ve hatalı bir yaklaşımdır! Vatandaşın vaktini ve kamu kaynaklarını verimsiz projelerle heba etmeye kimsenin hakkı yok.”


Karakol, sadece eleştirmekle kalmadıklarını, küçük dokunuşlarla trafik akışını gerçek anlamda rahatlatacak teknik bir proje hazırladıklarını da açıkladı. “Mevcut hatalı uygulamadan dönülmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Sultangazi Belediyelerini acilen göreve davet ediyoruz” dedi.


BBP’nin Çözüm Teklifi
Büyük Birlik Partisi, hazırladıkları projeyle şu hedefleri ortaya koyuyor:
Trafik düğümünün koordinasyonsuz değil, ortak akılla çözülmesi
Kamu kaynaklarının verimli kullanılması
Acil geçişlere nefes aldıracak kalıcı çözümler üretilmesi
Başkan Karakol, “Yanlış hesapta ısrar etmek, bölge halkına daha fazla trafik çilesi çektirmektir” diyerek, İBB Ulaşım Daire Başkanlığı’nı ve ilgili belediyeleri ortak masaya davet etti.
Vatandaş Tepkisi
Venezia-Metris hattındaki uzun kuyruklar ve saatlerce süren trafik sıkışıklığı, bölgedeki vatandaşları isyan ettiriyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan kaos, hem özel araç kullanıcılarını hem de toplu taşıma yolcularını olumsuz etkiliyor.
Peki sizce Venezia-Metris hattındaki trafik sorunu nasıl çözülmeli?
BBP’nin hazırladığı proje sizce dikkate alınmalı mı?
Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşın, belki bir sonraki haberimizde sizin sesinizi de duyururuz!
Editörünün derlediği bu habere göre; Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, Venezia-Metris hattındaki hatalı yol çalışmalarına sert tepki gösterdi ve “Bu işkenceye dur deyin” çağrısı yaptı. BBP, kendi çözüm projesini de hazırladığını belirterek ilgili kurumları ortak akla davet etti. Gelişmeleri takip ediyoruz. Sizce bu trafik düğümü nasıl çözülür? Görüşlerinizi yorumlara yazın, gündemi birlikte konuşalım!

haber #sondakika #gündem #güncel #haberler #sicakhaber #keşfet #keşfetteyiz #news #canliyayin

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rami285
    2 hafta önce
    0 0

    Gaziosmanpaşa ne zaman kimin umurunda oldu ki????

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden’in Doğum Gününde Muhteşem Birlik ve Kardeşlik Tablosu!

Kozanhan İnşaat

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.