40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Gaziosmanpaşa’da karate ve takvando kuşak sınavlarını başarıyla geçen 150 sporcu, kariyerleri adına önemli bir adım attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, genç sporcuları bu heyecanlı günde yalnız bırakmadı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, karate ve takvando kurslarında eğitim gören farklı yaş gruplarından 150 sporcu için kuşak sınavı düzenledi. Gaziosmanpaşa Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Salonu’nda düzenlenen törende sporcuların kuşak almak ve bir üst kuşağa geçmek için sergiledikleri performanslar heyecana sahne oldu. Sınavda başarılı sonuçlar alan sporculara madalya ve sertifikalarını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta takdim etti.
“PROFESYONEL SPORCU OLMA İMKANI SAĞLIYORUZ”
Tüm sporcuları tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Usta, “Profesyonel hocalarımızla çocuklarımıza spor eğitiminin verildiği, birlikte bir takım alışkanlığının sağlandığı, bu ülkenin gerçek sahipleri olarak hem sporda hem eğitimde hem de kişilik anlamında yetişmelerinin sağlandığı önemli bir meziyet kazanıyorlar. Onların sporla birlikte zihinlerinin gelişmesine, sağlam bir vücuda sahip olmalarına katkı sağlarken aynı zamanda onlara profesyonel sporcu olma imkanı sağlıyoruz” dedi.
“SPOR VE GENÇLİK MERKEZLERİ İLE HİZMETLERİMİZİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gençlik ve spor hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Usta şunları kaydetti: “Sporda başarılı olmanız, en üst düzeyde dereceler almanız sizler kadar bizleri de mutlu ediyor. Çünkü hem şehrimizi hem İstanbul’umuzu hem ülkemizi ve milletimizi gururla temsil etmeniz bizi o kadar mutlu ediyor ki yaptığımız birçok hizmet ve yatırımın ötesinde bize enerji katıyor. Bu vesileyle salonlarımıza yenilerini eklemek suretiyle kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik spor ve gençlik merkezleri ile bu hizmetlerimizi artırmaya devam edeceğiz.”“BU KURSLARA GİTMELERİNİ ÇOCUKLARA TAVSİYE EDİYORUM”
Kızını tekvando kursuna yazdıran Selma Gürel, “Başlangıçta korkuyorduk. Çünkü kızımız çok küçük. Ama onun için çok iyi olduğunu şimdi daha iyi gördük. Kesinlikle bu kurslara gitmelerini çocuklara tavsiye ediyorum. Çünkü onların geleceği için disiplin çok önemli. Bunu ne yazık ki anne, babalar kolay kolay veremiyor. Ama buradaki hocalarımız bunu çok güzel sağlıyor” ifadelerini kullandı.
“OLİMPİYATLARA KATILIP, ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM”
Tekvando ile ilgilenen Berra Kuloğlu, “Sarı yeşil kuşağım. Hedefim ileride milli tekvandocu olmak. Olimpiyatlara katılıp, şampiyon olmak istiyorum. Bize bu imaknı veren belediyemize, Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mehmet Özdil güven tazeledi
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı