40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’deki ilkokul ve ortaokula giden yetim ve öksüz çocuklara kışlık ayakkabı ve mont desteğinde bulunacak.
İlçe Başkanı Erhan Vergili öncülüğünde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla vatandaşların gönlüne dokunan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kez de yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürecek.
“Vatandaşımızın gönlüne dokunuyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Gelecek Partisi Sarıyer Sarıyerlilerin gönlüne dokunmaya, taleplerine ses olmaya, dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya devam ediyoruz. Birbirinden kıymetli ve özverili yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve hayırseverlerin destekleriyle bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyoruz. Daha önce 40 yavrumuza sünnet düğünü, 550 öğrencimizi çanta ve kırtasiye malzemesi desteği, Çayırbaşı’nda 150 bin TL’lik veresiye defterinin satın alınması, 222 ailenin eczane borcunun ödenmesi, her cenaze evine kır pidesi ve ayran ikramı, öğrencilere okul kıyafeti desteği, Gümüşdere Çınar Çocuk Parkı’nın yapılması, Sarıyer genelinde 1000 aileye su dağıtımı başta olmak üzere birçok çalışmanın altından başarıyla kalkmanın gururunu yaşamıştık. Şimdi de ilçemizde yaşayan ilkokul ve ortaokula giden yetim ile öksüz yavrularımızın yüzünü güldüreceğiz. İlçe Başkanlığımız öncülüğünde başlatılan bu çalışmaya katkı sunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza da kapılarımız açık. Bu konu siyaset üstü. Biz sadece köprü vazifesini yürütüyoruz. Bilgi almak için 0212 262 42 34 numaralı telefonu arayabilirler. Amacımız vatandaşın gönlüne dokunmak, yavrularımızı sevindirmek” ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa’da dövizci kardeşlerden 100 milyonluk vurgun! Ağabey kaçtı kardeşi tutuklandı
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı