DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Güçlü kadın güçlü Gelecek

Sorduğumuz sorulara açık yüreklilikle cevap veren Varlı Gelecek için Gelecek Partisi çatısı Altında birleşmeye davet etti.

Soru 1: Feride Varlı Kimdir bize kendinizden bahsedermisiniz.?

Cevap 1: Feride Varlı İstanbul “da doğmuş göçmen bir ailenin kızıyım 20 yıldır fatih bölgesinde Oturuyorum….

Yaşam Koçu ve Bioeneji Uzmanıyım, gelecek partisi bir tavfafuk ile yollarımız kesişti. Burada kadın kolları başkanı olarak başladım. Bundan önce başka partide uzun yıllar görev yaptım….

Artık buradayım ve gelecek partisinde kadınlarımızı en güzel şekilde Temsil etmek için burada göreve başladım öncelikle buradan beni bu göreve layık gören ilçe Başkanımız, Bedir Baysal ” a sizin aracılığınız ile teşekkür etmek istiyorum…

İki çocuğum var bir kızım bir oğlum var….

Soru 2 : Neden Gelecek partisinde olmak istediniz?

Cevap 2: Yılların bilgi birikim ve deneyimi var dediğim gibi uzun yıllar siyasetin içinde birisi olarak, kadınlarımıza en güzel şekilde nasıl faydalı olurum nasıl onları temsil ederim diye düşündüm Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu” nun görüşleri duruşu her şeyi ile biz kadınlara olan inancı bizleri temsil ettiği için buradayım…

Soru 3: Buradan kadınlara neler söylemek istersiniz?

Cevap 3 : Gelecek partisinin Vizyonu Misyonu ideolojileri bizlerin düşüncelerine uyduğu için Gelecek partisi Diyoruz. Kadınlarımız bizleri tanısınlar Gelip bizi Ziyaret etsinler, bizlerin kapıları gönülleri herkesimden herkese açık, bizi tanısınlar isterim….

Yönetimimizi Kurduk Müthiş de bir teveccüh var Gelecek Partisine Mahalle Başkanlarımızı ve kadrolarımızı kurduk, her şey yoluna girmeye başladı, Gelecek partisi Olarak Gümbür Gümbür Geliyoruz….

KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİL

Kimsenin kimseden üstün olmadığını belirten Varlı biz kadınların üstünlüğü cesaret ve mutevazilikle ölçülür, kadınlar olarak bizler öyle güçlü varlıklarlarız ki yeterli gücümüzün farkına varalım ben yıllarca başka bir partide çalıştım emek verdim ama gördüm ki kadınlar ikinci sınıf muamelesi görüyor bende bana gerçekten faydalı Türkiye’ye kadınlarımıza faydalı olduğunu düşündüğüm bu partide çalışma kararı aldım şimdi iyiki böyle bir karar almışım diyorum çünkü burada önce insan anlayışı var. Ben yok, Biz var. Ben inanıyorum ki şimdi bizimle yol yürümeye çekinen başka parti de olan kardeşlerimiz ablaları mız, bize katılarak güçlü bir Türkiye için omuz omuza mücadele vereceğiz ve bunu başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi….

Haber Kıymet Taylan/ Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYENİN GELECEĞİ VAR

HIZLI YORUM YAP