DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a
  • AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ
  • Genel
  • Gülistan Doku Soruşturmasında Yeni Gelişme: Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel Elazığ’da Gözaltına Alındı, Erzurum’a Getirilecek!

Gülistan Doku Soruşturmasında Yeni Gelişme: Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel Elazığ’da Gözaltına Alındı, Erzurum’a Getirilecek!


Gülistan Doku’nun 5 Ocak 2020’de kaybolmasından bu yana devam eden soruşturmada çarpıcı bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel hakkında “suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı ve Sonel Elazığ’da gözaltına alındı.


Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, Sonel’in gözaltı işlemlerinin ardından Erzurum’a getirileceğini resmi olarak açıkladı.
Soruşturmanın Seyri
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.
Erzurum Başsavcılığı, yeterli şüphe bulunduğu gerekçesiyle Tuncay Sonel hakkında gözaltı kararı verdi.
Sonel, Elazığ’da emniyet ekiplerince gözaltına alındı ve Erzurum’a sevk edilmek üzere işlemlerine başlandı.
Soruşturma kapsamında Sonel’in oğlu Mustafa Türkay Sonel’in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler daha önce gözaltına alınmıştı.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “Maddi gerçeği ortaya çıkarabilmek için soruşturma etkin, çok yönlü ve titizlikle yürütülmektedir” denildi.
Aile ve Kamuoyu Tepkisi
Gülistan Doku’nun ailesi, yıllardır süren dosyanın bu gelişmeyle aydınlanacağını umut ediyor. Ablası Gülay Doku, daha önce yaptığı açıklamada “Kızımızın katili o” iddiasında bulunmuştu. Yeni gelişme, ailenin adalet arayışında önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.
Sosyal medyada #GülistanDoku etiketi yeniden trend olurken, binlerce kişi “Artık gerçekler ortaya çıksın” çağrısı yaptı.
Gelişmeler hızla ilerliyor. Tuncay Sonel’in Erzurum’a getirildikten sonraki ifadesi ve müfettiş raporunun sonuçları merakla bekleniyor.
Sizce bu gözaltı kararı Gülistan Doku dosyasını aydınlatır mı? 5 yıldır süren soruşturmada adalet yerini bulacak mı? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşın.
Editörünün derlediği bu habere göre; Gülistan Doku soruşturması kapsamında eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Elazığ’da gözaltına alındı ve Erzurum’a getirilecek. Soruşturma Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Gelişmeleri takip ediyoruz. Sizce bu adım dosyayı çözer mi? Görüşlerinizi yorumlara yazın, gündemi birlikte konuşalım!

GülistanDoku #TuncaySonel #Tunceli #haber #sondakika #gündem #güncel #sicakhaber #keşfet #keşfetteyiz #news #canliyayin

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Okul Saldırıları Sonrası Sert Tedbir: 1.866 Siteye Erişim Engeli, 411 Kişi Yakalandı!

Kozanhan İnşaat

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP

Yeni Slow Radyo