40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi
, Beyoğlu’na belediye başkan adayı oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İnan Güney, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) toplantısında alınan kararla, 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. CHP PM tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Güney’in adaylığına onay verildi.
İnan Güney Kimdir?
1977 yılında Beyoğlu Belediyesi emekçisi bir babanın evladı olarak Örnektepe’de doğan İnan Güney, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi mezuniyetinin ardından Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler alanında tamamlayan Güney, tez çalışmasını “Türkiye’de Büyükşehir Yönetimi: İstanbul Örneğinde Siyasal Temsil, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlığıyla gerçekleştirdi.
Siyasi kariyerine 1995 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda başlayan Güney, ana kademe ilçe yönetim kurulu üyeliği ve eğitim sekreterliği gibi görevlerde bulundu. 2011-2014 yılları arasında Beyoğlu İlçe Başkanlığı’na seçilen Güney, bu dönemde toplumsal duyarlılığın yüksek olduğu süreçlerde Beyoğlu halkının haklarını savunan birçok girişimin öncüsü ve destekçisi oldu.
Halihazırda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Güney, 2020-2022 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi İBB Grup Yöneticisi olarak da çalıştı. Ayrıca Mali Müşavir unvanına sahip olan Güney, ailesiyle birlikte Beyoğlu’nda elektrik ithalat-ihracat yapan şirketlerin yöneticiliğini üstlenmekte olup, birçok sivil toplum kuruluşunda da aktif rol almaktadır.
Evli ve üç kız babasıdır.

CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen oldu
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı