DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

İtfaiye Haftasını Kızılay’ kutladı

İtfaiye Haftası münasebetiyle, Kızılay Gaziosmanpaşa şube Başkanı İsmail Yamak, yönetimi ile birlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Ustanın Düzenlediği İtfaiye Haftasına Katılım sağladı.

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak İtfaiyecilik Haftası olması münasebetiyle Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın destekleriyle, hazırlanan organizasyonda, İtfaiyecilerin Emekleri anlatıldı.  

7/24 saat mefhumu gözetmeden, fedakârca hayat kurtaran, zor durumda olanların yardımına koşan Ateş Savaşçılarımızın İtfaiye Haftasını ve Devlet-i Aliyye-i Osmanlı’mızdan miras İtfaiye Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlandı.

YANGıNDAN KORUNMA HAFTASI ( 25-30 Eylül)

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı, İsmail Yamak yaptığı açıklamada…

İnsanlığın en önemli buluşlarından birisi ateştir. Günlük hayatta pek çok yerde onu kullanmakta, onun sayesinde hayatımızı kolaylaştırmaktayız. Ancak ateşi kontrol edemediğimiz zaman da pek kötü sonuçları olan yangınlara yol açmaktayız. Her gün televizyon, radyo ve gazetelerde yangın haberleri duyarız ve üzülürüz. Yangın, hem bireysel hem de toplumsal kayıplara neden olan bir felakettir. Hatta bazen insanların ölümüne bile yol açmaktadır.

Ailelerinden ve sevenlerinden fedakârlık yaparak 7/24 esasına göre cansiperane görev yapan, her türlü afette, yangında Milletimizin Hizmetinde olan, İtfaiye Memurlarımız için Bem-Bir-Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne mücadele veren itfaiyecilerimizi Kutluyor Başarılarının devamını diliyorum…





Fedakârca hayat kurtaran, zor durumda olanların yardımına koşan Ateş Savaşçılarımızın kıymetini biliyoruz ve bilinmesini istiyoruz. Bizler Kızılay olarak  İtfaiye Memurlarımızın her daim yanındayız. İtfaiye Haftası ve İtfaiye Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlu olsun. dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fakaz da Kaybolan Genç Denizciden Haber yok

HIZLI YORUM YAP