DOLAR

34,1056$% 0.01

EURO

38,1780% 0.03

STERLİN

45,5095£% -0.06

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

İYİ PARTİ BAYRAMPAŞA DA SAHAYA İNDİ

“İYİ Parti Bayrapaşa İlçe Teşkilatı, halkla bir araya gelmek için sokağa indi. ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde halkla buluşan partililer, sorun ile dilekleri dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.”

Bayrampaşa ” İyi parti ” ilçe Başkanı Raif Güler ” ve Milletvekili Mahmet Çelik , Eski il müdürü Vedat Bayram ” ve Genel İ;dare Kurulu Üyeleri ve partililer Sahaya inerek Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler ve partililer, hafta sonu Bayrampaşa mahallelerinde  halkla bir araya geldi.

Esnaf ile kahvehanelere Parklarda sokaklarda bir araya gelen partililer ardından kapı kapı dolaşarak kendilerini tanıttı. Vatandaşın dilek ve sorunlarını dinleyen partililer, çözüm için destek istedi.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler Partimiz, kadınlarımızın omuzları üzerinde yükselmektedir. Biz erkekler bunca yıldır siyaseti de, diğer alanları da kirlettik.

Artık bir kadının iş başına geçip, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir kadının, Cumhurbaşkanı olması söz konusu oluyor. Bunu gerçekleştirecek olanlar da bizim kadınlarımız. Biz erkekler sizlere destek olacağız. Hep birlikte memleketimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Hep beraber, yeniden üreten Türkiye için çalışacağız” dedi.

Haber Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş Afganistan açıklaması!

HIZLI YORUM YAP