DOLAR

34,1140$% 0.28

EURO

38,1260% 0.16

STERLİN

45,4186£% 0.24

GRAM ALTIN

2.861,03%1,14

ONS

2.608,18%0,84

BİST100

9.969,90%-0,06

a

İYİLİĞE AÇILAN BEYAZKÖPRÜ

Türkiye’den Afrikaya ’büyük destek
Beyaz köprü derneği hayra köprü olmaya devam ediyor Türkiye’nin dört bir yanında ve dünyanın her yerinde mazlumlara beyaz köprü olmaya devam eden uluslararası yardım koordinatörü Haşim Karataş “öncülüğünde yapılan yardımlar Mazlu Coğrafyada, Muhtaç kişilere ulaştırıyor.


Kurulduğu günden beri ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ anlayışıyla durmadan büyüyen ve genişleyen faaliyetlerine devam eden Beyazköprü Derneği Faaliyetleriyle adından söz ettirmeyi sürdürüyor.
Gönüllü ve bağışçılarının destekleri ile takdire şayan çalışmalara imza atmış ve atmaya devam eden Beyazköprü Derneği genel Başkanı Haşim Karataş bizzat kendi gidip yardımları kendi elleriyle dünyanın farklı coğrafyadaki mazlumlara ulaştırıyor.
Afrika’da medreseler, mescitler ve yetimhaneler açan Dernek başkanı Haşim Karataş ” , Kara Kıta Afrika’ya açtığı su kuyuları ve ihtiyaç sahibi insanlara yardımları ile umut olmaya devam ediyor. Beyaz Köprü Derneğinde gönüllü olarak görev yapan Uluslar Arası Yardım Koordinatörü ‘Yurtiçinde”de Cami, kumanya, giyim, fitre ve zekat olarak faaliyetlerinin yanı sıra Gıda ve nakdi yardımlar yapıyor.

Uluslararası yardım koordinatörü Haşim Karataş, Dünyanın Birçok ülkesine yardım götürüyor.
Her yıl yılda bir kaç kez yoksul ülkeleri ziyaret eden” Karataş ” Afrikanın değişik bölgelerine giderek , Toplanan yardımları kendi elleri ile yardıma muhtaç Dul ve yetimlere ulaştırıyor. Su kuyuları Sünnet ve Kuran -Kerim , Sadaka, ve elleri ile götürerek orada bulunan yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GAZİOSMANPAŞA’DA 97 EĞİTİMLE 16.105 KİŞİYE ULAŞILDI!

HIZLI YORUM YAP