DOLAR

34,2407$% 0.06

EURO

36,9944% -0.08

STERLİN

44,5066£% 0.08

GRAM ALTIN

3.024,94%1,11

ONS

2.747,86%1,05

BİST100

8.838,60%2,13

KARDEŞLİK SEFERBERLİĞİ FİLİSTİN İÇİN DEVAM EDİYOR

Katil İsrail’in vurduğu  mazlum coğrafyanın mazlum insanları Filistin’li kardeşlerimiz  için Dünya’nın her yerinde olan, yardıma ihtiyacı olanların yanında olan “UKABDER ” ‘her köşesinde bir eser yaparak, Bölgenin halkına teslim ediyor.” Her fırsatta mazlumun yanında olan UKABDER , Filistin için yola çıktı. Katil İsrail’in vurduğu Filistin için yola çıkan UKABDER , temiz su ve un yüklü tırları yola çıkardı…

İnsani yardımların kesildiği, ve insanların temiz suya ulaşmasının mümkün olmadığı Filistin de, her şeyden çok ihtiyaç var…

Kurduğu Temiz su tesisleriyle Su sıkıntısı yaşayan bölgelere su Temin eden Dernek yönetimi ve çalışanları, Su tesisi kurarak halkın temiz su ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

Halkın büyük kısmının evinde su tesisatı bulunmayan ülkede,   artan nüfus ve elektrik sorunları nedeniyle kırsal alanlarda ve hatta şehir merkezlerinde yaşayan birçok kişi su kıtlığı yaşamaya devam ediyor.

Halk, içme suyu sağlanması için uzun yollar kat ederek, Çamurlu suyu evlerine taşıyor. buna kayıtsız kalmayan”UKABDER ” halkın temiz suya erişmesi için su aratma tesisi kurarak, büyük ölçüde halkın su sorununa cevap aramayı hedefliyor.

Faaliyete geçen tesiste, 7/24 üretime devam ediyor.

 “Su sıkıntısı onlarca yıldır büyük zorluk”

Afrika ve Mazlum coğrafyanın bir çok alanında su kuyuları Mektepler, ve çeşitli organizasyonlarla sesini duyuran “UKABDER ” savaşın vurduğu Filistin’ için seferberlik başlattı Filistin’in büyük çoğunluğunu ilgilendiren su sorununa çözüm üretmek için içme suyu tesisi kurdu. Büyük, ölçüde halkı rahatlatacak olan tesis 24 saat hizmet verecek.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YENİ BAŞKAN SİNAN DAKAK OLDU

HIZLI YORUM YAP