DOLAR

34,1101$% 0.26

EURO

38,1652% 0.26

STERLİN

45,4984£% 0.41

GRAM ALTIN

2.858,86%1,06

ONS

2.607,48%0,81

BİST100

9.954,32%-0,21

a

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK KAZANAN VATANDAŞLARIMIZ OLACAK

Türkiye Geneli yaşanan sııntıların ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Sicil affı Derneği genel başkanı Mehmet Baran “Bizim tek derdimiz Milletimiz , kişisel beklentilerden uzak Türkiyemizi daha yaşanılabilir kılmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.
İl Bşkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Baran, “Bizim tek derdimiz Türkiyemiz şahsi beklentilerden uzak herkesi aramıza bekliyoruz. Hep birlikte Türkiyemizi ’ geliştirmek için çalışalım” dedi.

Türkiye’nin geleceğine dair istişarelerde bulunan toplantıda yapılan girişimler, Mahkum ve mahkum yakınlarına yapılacak yardımlar ve, bankalarda sıkıntı yaşayan vatandaşlar konu başlıklarından bir kaçıydı.

Baran “Türkiyede yaşayan, ve kaderine terk edilen binlerce kişiyi kurtarmak onları topluma kazandırmak bizim için önceliklerimiz olmalı dedi. Baran, ilerleyen zamanlarda daha verimli porjelerin masada olduğunu hatırlatarak, bizler halkımızın yararına kurulmuş bir dernek olarak, her daim yardıma hazır olmalıyız en azından bize baş vuranlar bu kapıdan çıkarken umutla çıkmalı, bizler ekip olarak bütün enerjimizi bu yönde harcamalıyız.

İçimizde siyaset yapan arkadaşlarımız da var bizler görüşünün ne olduğuna bakmaksızın, derdimiz halk Adalet ve hukuk olmalıdır.
Bizler yaptığımız çalışmalara İllerimizdeki halkımıın da katılmasını bizi yakından görmelerini yaptığımız işleri takip etmelerini sitiyoruz. Bizimle birlikte yol yürümek isteyen değerli kardeşlerimizide yanımızda görmek isteriz dedi.

Haber: Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CİDE’DE DALGALAR İŞİ BİLMEYEN YÖNETİCİLERE ÇALIŞIYOR.

HIZLI YORUM YAP