DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

Kerim Gül Kastamonuluları iftarda bir araya getirdi.

Eyüpsultan (CHP )Belediye Meclis Üyesi adayı olan Kastamonulu, İş insanı Kerim Gül, Eyüpsultan Grand Haliç Restoran’da iftarda Kastamonuluları bir araya getirdi.


Kastamonulu, olan bir çok iş insanının akın etiği İftar davetinede, salon doldu taştı. Yaklaşık bin Beşyüz kişilik salonda, davetliler iftarını açtı.
Kastamonulu iş insaları ve yazarlarında aralarında bulunduğu yüzlerce kişi CHP Beleyediye Meclis üyesinin iftarında bir araya geldi.


MUSTAFA GÜL BAŞKANA ULAŞAMAYAN BANA ULAŞACAK
Göktürk’ün ilk ve Son, Tek Belediye Başkanı olan Mustafa Gül iftar programında yaptığı konuşmada CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e desteğini açıkladı. Kastamonulu hemşehrilerinden destek istedi.


CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr Mithat Bülent Özmen’e her zaman ulaşabileceklerini ifade eden Mustafa Gül Başkanımıza ulaşamayan bana uşlaşacak bununda buradan sözünü veriyorum; İstanbul’da İmamoğlu ile başlayan değişim Eyüsultan’da Dr. Mithat Bülent Özmen ile taçlanacak dedi.

 

İftar programında konuşma yapan CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr Mithat Bülent Özmen destekleri dolayı ile Kastamonululara ve şahsında Mustafa Gül’e teşekkür etti. Meclis üyesi adayı Kerim Gül ile güzel işlere hep beraber imza atacaklarını ifade etti. Kerim Gül ” ün her konuda desteklediğini böyle bir değerin yanında olacağının altını çizen Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’ Kastamonun evladı Kerim Evladımız bize emanet dedi.
Dr. Mithat Bülent Özmen’1 Nisan gün Eyüpsultan Belediyesini kazanıldığında Kastamonuluların Eyüpsultan Belediyesinde temsilcilerinin Kerim Gül olduğun söyleyerek iftara katılan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.


KASTAMONULULARDAN KERİM GÜLE TAM DESTEK
İstanbulda, Kastamonuluların Nüfus yoğunluğu olarak ikinci sırada olduğunu, söyleyen, Kerim Gül, Ancak azınlıkların emrinden bir türlü çıkamıyoruz dedi. Kastamonulular, olarak, bizler kenetlenmeliyiz diyoruz her platformda , ama ne yazık ki daha kapıdan çıkmadan aldığımız radikal kararı unutuyoruz işin özü şu ki beni herkes bilir ben yıllarca Göktürk Belediye Başkanlığı yapmış bir babanın evladıyım, dolayısıyla belediyecilik yönetimine de birokrasiye de uzak biri değilim….
Bizim yapacaklarımızı yaptıklarımız gösteriyor. Yıllardır Eyüpsultanda bir çivi bile çakılmamışken Yıllar önce Göktürk ihya edildi. Bu da benim işi bilen Babamın sayesinde oldu dedi.
İftar davetinden misafirlerle tek tek ilgilenen GÜL, e Katamonululardan Tam destek geldi.
Kastamonulular buluşması Semazen Gösterisiyle son buldu.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GAZİOSMANPAŞA ” DA AFİŞLERİ YIRTIRMAK İÇİN ÇOCUKLARA PARA BİLE VERMİŞLER

HIZLI YORUM YAP