DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

KİMİNİ ÖVE ÖVE KİMİNİ DÖVE DÖVE İKTİDAR YAPIYORLAR


Nisan 2024 itibarıyla Türkiye’de 138 siyasi parti etkin durumda bulunmaktadır. Bunların bir çoğu tabela partisi diye adlandırğımız tabela partilerden oluşuyor. Türkiyede Bu bu kadar aktif parti varken sanki sadece 5 parti varmış gibi, hareket edenler, İttifaklarla, bu sayıyı 2 ye düşürmeyi başardılar. İki siyasi parti, varlığını burada ilan etti ve bundan sonraki seçimlerde iki parti arasında geçecek bir çok Tv kanalı, iki parti varmış gibi sabah akşam ya birilerini övüyor ya birilerini dövüyor.
Şimdi Birazcık geömişe bakalım Yıl 2002 Ak parti çiçeği burnunda türkiye geneli iktidarını açıklamış herşey gayet güzel işliyor. Cumhur Başkanı recep tayyip Erdoğan kürsüye çıktımı herkes pür dikkat kesiliyor. İşler yolunda 2009 Yılına gelindiğinde Mücahitlerin Mütehayyit olmasıyla birlikte çatlaklıklar baş gösteriyor tepkiler yükseliyor. Ama her seçimde bize oy vermezsseniz diye başlayan tehdit vari sözler arkasından neler olabileceğini ülkenin elden gideceğine kadar varabiliyor. halk olarak dayanmak zor olsada vatan millet söz konusu olunca her türlü yokluğa boyun eymeye devam etti.
Türkiye bütün bunları yaşarken birde Darbe Girişimiyle Tanıştı. Ülkemize yapılan hain Saldırı tüm gözlerin Yine İktidar partiye Çevrilmesini Sağladı. Bizim iktidarda kalmamız şart dediler bu arada krizi fırsata çevirmeyi başardılar ama bu arada da Muhalefeti dövmeye devam ettiler. Tv kanalları iktidarı överken Muhaleti her fırsatta yerin dibine gömmeyi başardı.
Şimdi gelelim İBB Başkanı Ekrem İmamoğluna oda bu arada iktidar parti genel başkanı ile görüştü bir saat 45 dk süren görüşme neticesinde Çıkışta Gazetecilere ne konuştunuz Sorusu üzerine oyunu istedim dedi. Belli ki orada sadece oy isteme o kadar vakit doldurulmamıştı ki istanbul belediye Başkanı oldu.
O “masada neler konuşuldu kimler neler yaptı. İmamoğlu nasıl bir anda İBB ye başkan oldu. Kimlerin ne sözü neden verilmez ama sonuçta yine döve döve son seçimlerde iktidarı Muhalefet sallamayı başardı
Öve Öve olmazssa , Kötüleyerek iktidar yapmaya çalışıyorlar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YEREL GAZETELERİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

HIZLI YORUM YAP