DOLAR

34,5467$% 0.18

EURO

36,0147% -0.62

STERLİN

43,3470£% -0.52

GRAM ALTIN

3.005,41%1,48

ONS

2.705,79%1,29

BİST100

9.549,89%1,94

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Limonlu Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr Teremyağ
  • 1 bardak un
  • 1 bardak şeker
  • 2 bardak süt
  • Limon kabuğu rendesi
  • Süslemek için; fıstık
  • [the_ad_placement id=”restorantlr-cafeler”]

Limonlu Un Helvası Tarifi Yapılışı

  1. Un,teremyağ ile güzelce kavrulur, limon kabukları da ilave edilerek kavrulmaya devam edilir.
  2. Sonra sütü eklenir ve sürekli karıştırılarak istenilen kıvama gelinceye kadar kısık ateşte pişirilir.
  3. Pişen helvaya şekeri eklenir yine sürekli karıştırılarak helvanın şekeri çekmesi sağlanır.
  4. Helva biraz soğuduktan sonra kalıplara alınarak şekil verilir ve üzerine fıstık serpilerek servis edilir.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İngilizce kelime öğrenme teknikleri

HIZLI YORUM YAP