DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ONS

2.653,23%-0,08

BİST100

9.109,34%2,37

a

Özgür Özel grevdeki Hatay Yolbulan Metal işçilerini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki grev alanında Yolbulan Metal işçileriyle bir araya geldi. İşçilerin taleplerini dinleyen Özel, "Size ya sokakta kal çocuğunuzu doyurmak için ya da aç kalın deniliyor." dedi. Özel işçilerin direnişine verdiği desteği vurguladı.

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’daki Yolbulan Metal işçilerinin grev alanını ziyaret etti. İşçilerin taleplerini dinleyen Özel, “Sizlere ya sokakta kalıp çocuğunuzun karnını doyurabileceğiniz bir ücret öneriliyor ya da aç kalıyorsunuz. Bu duruma karşı direnmek hakkınızdır. Fernas işçilerinin size dayanışma mesajlarını iletmek istiyorum. Fernas işçilerine ve hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi sunuyorum. Sizin mücadeleleriniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar yanınızdayız” dedi.

Özel konuşmasına devam ederek, “Sizlere ya sokakta kalıp çocuğunuzun karnını doyurmanız ya da aç kalmanız için bir ücret teklif ediliyor. Bu teklife direnmek sonuna kadar sizin hakkınızdır. Fernas işçilerinin size dayanışmalarını iletiyorum. Fernas işçilerine ve hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi iletiyorum. Sizin mücadeleleriniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar arkanızdayız” şeklinde ifade etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mansur Yavaş'tan kadın cinayetlerine tepki: "Başka bir Türkiye birlikte mümkün"

HIZLI YORUM YAP