DOLAR

34,1113$% 0.02

EURO

38,1409% 0.1

STERLİN

45,5186£% -0.13

GRAM ALTIN

2.879,55%0,18

ONS

2.627,74%0,22

BİST100

9.900,25%-0,76

a

PAZARİÇİ KÖPRÜLÜ SPOR KULÜBÜ ŞAMPİYON OLDU

Sezonunda bizlere ŞAMPİYONLUK sevincini yaşatan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Futbolda Alt Yapılarda başarı yakalamak , uzun soluk bir iştir. Hele ki tesis yoksa başarı hayaldir aslında. Alt yapılarda başarılı olmak için öncelikle işin ehli kişlere çocukları teslim etmek gerekiyor , yoğun emek gerekiyor , sabır gerekiyor , aile ortamını sağlamak gerekiyor. Çocukları sevmek , onlarla beraber zaman zaman arkadaş olmak , zaman zaman Baba şefkati vermek gerekiyor. Temellerini 3-4 yıl öncesi attığımız çocuklarımız delikanlılık çağlarında gruplarında ŞAMPİYON olarak meyvelerini verdiler. Bu başarının yakalanmasının en büyük Mimarı , Hasan SAKA hocamıza tüm camia adına teşekkür ediyoruz.

İdman yaptıracak bir yerimiz olmamasına rağmen , serüvenimiz kah Pierloti Halı Sahasında , kah Taşocağı Halı Sahasında , kah Sedat Balkanlı sahasında , idman yapacak bulduğumuz her yerde çocuklarımıza sahip çıkmaya çalıştık.

Son dönemlerde , ulaşım sorununa rağmen Halit Kıvanç Gaziosmanpaşa Şehir Stadında yapılan idmanlar sonucu başarı yakalanmış oldu. Hiçbir beklentisi olmaksızın takımımıza destek olan kulübümüzden yetişen Mustafa DEPE hocamızın hakkını ödemek çok zor doğrusu. Bu güzel ikiliye , Emrah TURPÇU Antrenör adayı kardeşimiz de eklenince başarının gelmemesi imkansızdı. Emrah , çocuklarımıza maddi manevi her şeyini verdi. Her takıma bir EMRAH lazım helal olsun sana kardeşim…

Alt Yapılardan sorumlu Başkan Yardımcımız , Ersin Birtürk çocuklara 7/24 ilgilendi , toplantılar yaptı , yemekler yenildi , çaylar içildi tam bir Alt Yapı yöneticiliği örneği verdi. Ersin kardeşimle birlikte bu bölge çocuklarına çok daha fazla hizmetler vermeye devam edecğiz… Biz yönetime düşende bu başarıyı ödülsüz bırakmamak olmalıydı ve işimizi yapmaya çalıştık.

Çocuklarımıza karınca kararınca gücümüz nispetinde birer ALTIN hediye ettik. Altınların yarısının maliyetini bizlere her zaman destek olan her yerde , her ortamda maddi manevi destek olan DERYA KUYUMCULUĞUN sahibi Çelebi DERYAHAN üstlendi tüm camia adına kendisine teşekkür ediyorum.

Ödül Törenine davet ettiğimiz ve kulübümüzün her zaman yanında olan , destek veren , Pazariçi Mahalle Muhtarı saygıdeğer abimiz Halil USTA ya , Yıldıztabya Mahalle Muhtarı , arkadaşımız , dostumuz Can SARIOĞLU na , değerli dostumuz , kıymetli Yenidoğan Mahalle Muhtarımız , Mustafa BUDAK a , bir yakının ölümü dolayısıyla aramızda olmayan vekil olarak eşini gnderen çok kıymetli kardeşimiz Karlıtepe Mahallesi Muhtarı , Betül ŞEN ve kıymetli eşi Serkan ŞEN e sonsuz teşekkürler ediyorum. Fırsat buldukça , müsabakalımıza gelen , kulübümüz ziyaret eden çok kıymetli dostumuz Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ayhan KEP e çok teşekkür ediyoruz.

Çocuklarımızın idman ve maç sonrası kullanacağı HAVLU hediyeleri için de futbolcu kardeşlerim adına teşekkür ediyorum. Kulübümüzün kurulduğu yıllardan bu yana kulübün her yerinde olan kulüple adeta özdeşleşmiş olan TEVABİL AYGÖRER abimize saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzün kuruluş yıllarında top oynayan, kulübümüze maddi manevi desteği olan ŞAHSUVAR BİLEN abimize tüm camia adına teşekkür ediyorum. Alt Yapı maçlarımızın müdavimi olan , dünya iyisi Mehmet ÖZŞAHİN dostumuza teşekkür ediyorum. Bu anlamlı , değerli ve kıymetli günümüzde bizlere destek olan ,yanımızda olan herkese Pazariçi Köprülü Spor Ailesi adına teşekkürler.

ALİ ŞEN; İYİ Kİ VARSINIZ … İYİ Kİ BERABERİZ… ŞAMPİYONLUĞUMUZ TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN. PAZARİÇİ KÖPRÜLÜ SPOR AİLESİ ADINA BAŞKAN.DEDİ.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

HIZLI YORUM YAP