DOLAR

34,0816$% 0.15

EURO

38,1569% 0.03

STERLİN

45,3424£% -0.02

GRAM ALTIN

2.833,90%0,18

ONS

2.586,96%0,03

BİST100

9.975,61%2,06

a

SALİHPAŞA CADDESİNDE BİLİNMEYEN DENKLEM

Gaziosmanpaşa Salihpaşa caddesi, yapılan çalışma ile yeni görünümüne kavuşacağı günü beklerken, ortaya öyle görüntüler çıkıyor ki, Herkes şaşkın kimse tam anlamıyla ne yapılmak istendiğini anlayamazken, yol resmen, arap saçına döndü.

 

Tarfiğin yoğun olduğu, yerleşim yerinde akşam ve sabah saatlerinde ilerlemek neredeyse imkansız. tek şeridin kullanıldığı yolda, park eden araçların kaldırımlara kadar taştığı görülüyor.

Sağ ve soldan gelen araçlarda caddeye bağlanmak isterken caddede trafik bir milim ilerlemiyor.

Sürekli bağrış çağrışların yaşandığı caddede, kornalarda susmak bilmiyor.

Caddeye yeni bir yüz kazandıralım derken, yapılan çalışmalarda ise göze çarpan bir takım olumsuzluklar da, olmuyor değil.

 

3 Ayı aşın süredir Bitmeyen caddede, Sürekli Sökülüp yeniden yapılan kaldırımlar, nereden geldiği ve maliyetinin ne olduğı bilinmeyen Palmiye ağaçları yolu süslerken, şimdiden kırılan ve yerinden sökülen dubalarda cabası.

HERGÜN ÇALIŞMA VAR AMA

her gün çalışmaların yapıldığı caddede, yeni yapılan yollar uymadı diyerek yerinden sökülüp tekrar tekrar yapılıyor. Milli servetin gömüldüğü cadde için her gün yeni planlar gündem de, nedeninin ne olduğuunu bilemiyoruz ancak, yapılan yerlerin sökülüp her defasında yeniden yapılmasının bir tek açıklaması olabilir. CADDEYE UYMUYORDUR.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa Ortaokulu kütüphanesi açıldı.

HIZLI YORUM YAP