DOLAR

34,5467$% 0.18

EURO

36,0147% -0.62

STERLİN

43,3470£% -0.52

GRAM ALTIN

3.005,41%1,48

ONS

2.705,79%1,29

BİST100

9.549,89%1,94

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

SEFERİHİSAR GASTRONOMİNİN YILDIZI OLACAK

HP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Köksal Yıldırım, Türk gastronomisinin önde gelen çatı kuruluşu olan Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun (TAFED) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Açıköz’ü makamında ziyaret etti.

Son yıllarda alternatif turizm çeşitlerinden biri haline gelen gastronominin, “marka destinasyon olma” konusunda önemli bir unsur haline geldiğine dikkat çeken Köksal Yıldırım, Seferihisar’ın gerek turistik çekiciliğiyle gerekse köklü ve zengin bir mutfağıyla turistik destinasyon ve gastronomi turizm açısından çok önemli bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi. Seferihisar’ın gastronomi alanında potansiyelini tam anlamıyla değerlendiremediğini ve büyük iş birliklerine ihtiyaç duyduğunu belirten Yıldırım, “İlçemizin gastronomi turizmi açısından çok zengin bir altyapısı var ancak bunun değerlendirilebilmesi için eğitim, hizmet kalitesi, reçetelerin doğru uygulanması gibi konuların titizlikle ele alınması gerekiyor. Biz de bu konuda TAFED’den destek istedik ve değerli Zeki Açıköz’den söz aldık” açıklamasında bulundu.

 

Türkiye’nin her bölgesinde gastronominin canlanması için büyük çaba sarf ettiklerini dile getiren TAFED Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Açıköz ise “Ülkemizin dört bir yanında hayata geçirdiğimiz projelerimizle coğrafi işaretli ve yerli ürünler konusunda büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz. Seferihisar’dan gelen talep bizi çok mutlu etti. Dilerim Yıldırım’ın bu çabası diğer adaylara da örnek olur. El birliğiyle gastronomi alanında yapılacak olan her çalışmaya TAFED olarak katkı sağlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yaklaşık 36 bin civarında HIV pozitif kişi var

HIZLI YORUM YAP