DOLAR

34,0986$% 0.23

EURO

38,1652% 0.26

STERLİN

45,4986£% 0.42

GRAM ALTIN

2.855,65%0,94

ONS

2.608,21%0,84

BİST100

9.986,53%0,11

a

Sicil Affında Büyük Yenilikler Var

Sicil affı Derneği Genel Başkanı Mehmet Baran , Sicil 2023 ‘ de Sicil de ciddi Değişiklikler olacağını Hatırlatarak, insanlarımız yasal haklarını öğrensinler dedi.
Sicil Affı Derneği, 2022 de kurulan bir dernek olarak bünyasinde her türlü, Sicil Affı ile ilgili Birimler Barındırıyor. Vatandaşların, her türlü sorunlarında yanlarında olduğunu bildiren Baran ‘ Vatandaşlarımız haklarını öğrenmek için bizlere başvurabilirler dedi.
BARAN ” BİZLER UZMAN KADROMUZ İLE BURDAYIZ
bizler her zaman buradayız her türlü sorunlarınız da bizlere danışmak için asla çekinmeyin bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak için her daim bu göreve kendimizi adadık bir kişiye bile faydalı olamak bizim için paha biçilemez bir duygu istiyorum ki ; Sicili bozuk olduğu için, işleri bir türlü düzelmeyen kişilere bir nebze olsun yardım edebilmek ben ekip arkadaşlarımı ziyadesiyle mutlu edecektir.
Türkiye’de 23 bin kişinin o veya bu şekilde Sicilinin bozuk olduğunu biliyoruz. Suçsuz yere hüküm yiyen kişilerin Yasal haklarını öğrenmelerini istiyoruz.
Örneğin bizlerin girişimleriyle Kredi kartı sicil affı için beklenti içinde olan vatandaşlarımıza da burdan müjdeyi vermek isterim 10 milyondan fazla kişi ve şirketi ilgilendiren madde, Karşılıksız Çek ve Protestolu Senet ile Kredi ve Kredi Kartları Borçlarına İlişkin Kayıtların Dikkate Alınmaması Hakkında Yasa’nın çıktığı Ocak 2009’den bu yana en kapsamlı düzenleme olacak. bu düzenleme ile bir çok kişi rahat nefes alacak.

Yine bir çok konuda Uzaman Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor en kısa süre içinde, sonuç almaya başlyacağımıza inanımcım tamdır. dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİLİĞE AÇILAN BEYAZKÖPRÜ

HIZLI YORUM YAP