40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Şişli Belediye Başkanlığı için yarışa katılan Linda Gözde Karasu, ilçenin geleceği için büyük umutlar vaat ediyor. Karasu, Şişli’nin sosyal ve kültürel yapısına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Halkçı belediyecilik anlayışıyla kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmayı planlayan Karasu, Şişli halkının mutluluğunu ve refahını öncelik olarak belirliyor.

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]
Karasu, “Şişli’nin her köşesini, her sokağını, her insanını düşünerek, onların ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik projeler geliştireceğiz” diyerek, Şişli’yi daha yaşanabilir, daha yeşil, daha modern bir ilçe yapmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti. Adaylığını duyurduğu açıklamada, Şişli’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini koruyarak modern bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğini belirtti.
Linda Gözde Karasu’nun Şişli Belediye Başkanlığına seçilmesi durumunda, 1994 yılından bu yana ilçenin ilk kadın belediye başkanı olacak. Bu, Şişli’nin siyasi tarihinde önemli bir kilometre taşı anlamına geliyor. Şişli, daha önce Fatma Girik ve Gülay Aslıtürk gibi güçlü kadın liderlerin yönetiminde önemli gelişmeler yaşamıştı. Karasu’nun potansiyel başkanlığı, bu tarihi mirası devam ettirme ve Şişli’nin kadın liderlik geleneğini yeniden canlandırma fırsatı sunuyor. Karasu’nun adaylığı, Şişli’nin siyasi ve sosyal dinamiklerinde önemli bir değişim işareti olarak görülüyor ve bu, önümüzdeki seçimlerde Şişli halkının kararını belirleyecek önemli bir faktör olabilir.
Linda Gözde Karasu’nun adaylığı, Şişli’de kadın liderliğin güçlü bir temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Karasu’nun adaylığı, Şişli’nin siyasi ve sosyal dinamiklerinde önemli bir değişim işareti olarak görülüyor ve bu, önümüzdeki seçimlerde Şişli halkının kararını belirleyecek önemli bir faktör olabilir.
LİNDA GÖZDE KARASU KİMDİR?
Linda Gözde KARASU, 1987 yılında Erzincan’da doğdu. Eğitim hayatı dolu dolu bir profil olan KARASU, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümü’nden mezun oldu. Aynı zamanda Trakya Üniversitesi Dış Ticaret ve Pazarlama Bölümü’nü kazanmış; ancak buradaki eğitimini tamamlamamıştır. Daha sonra Nişantaşı Üniversitesi Lisansüstü Enstitüsü’nde Siyaset Bilimi ve Ulusal İlişkiler alanında tezli yüksek lisansa başlamıştır.
Müjdat Gezen Sanat Okulu mezunu olan Karasu, iki yıl boyunca özel tiyatrolarda sahne aldı. Bir dönem köşe yazarlığı, gazetecilik yaptı ve sanat&siyaset konulu tv programları sundu. 2020-2021 sezonunda idari hakimlik sınavlarına hazırlık süreci oldu; ancak aktif siyasetçi olduğu için bu alanda ilerleyemedi. Fransızca eğitimi alan Karasu, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak büyüdü.
Pandemi döneminde, İstanbul’daki özel hastanelerde hizmet veren bir COVID laboratuvarı kurarak işletti. Ayrıca, özel sektörde bilinen kitabevlerinde yöneticilik yaptı ve 2011-2015 yılları arasında Taksim’de emlak ofisi işletti.
Toshiba Genel Müdürlüğü’nde çalışma deneyimi de bulunan Karasu, çeşitli alanlarda edindiği geniş bilgi birikimi ve deneyimleriyle dikkat çekmektedir. Şişli Belediye Başkanlığı adaylığı ile siyasi kariyerine yeni bir boyut kazandıran Karasu, Şişli’nin geleceği için çalışmaya devam etmektedir.

DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ’NDE ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI HİZMET

5. ESENLER GENÇLİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

ŞİLE’DE 146.547 FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkanı Ömür Gedik’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaf İçin Güç Birliği Çalışmaları Kapsamında UEB’den Net Mesaj

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Son Dakika Kabine Değişikliği: Yeni İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek Göreve Başladı

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

”Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur”

Bağımsız Türkiye Partisi’nden birleşik, bütünleşik muhalefet çağrısı

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Gaziosmanpaşa’da İHH’dan Önemli Afet Bilinci Semineri

Dünya Ev Tekstili Sektörü HOMETEX’te Buluştu

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Hac Ön Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Gaziosmanpaşa’da “Ortak Akıl Güçlü Şehir Çalıştayı” Düzenlendi

Gaziosmanpaşa’da 19 Mayıs Coşkusu Dorukta!

İstanbul’a Yeni İlçe Geliyor İddiası: İlçe Sayısı 40’a Çıkıyor!

Arnavutköy’de Kariyer İçin Engel Yok: Engelleri Değil İstihdamı

Arnavutköy Belediyesi’nden Hadımköy’e Hizmet Yağmuru: Kültür Merkezi, Nikah Sarayı ve Yeni Yaşam Alanları Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa’da Sağlık Hizmetleri: Hangi Hastaneler ve Klinikler Var?

Sakarya’da esnaf ve vatandaşla buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Gaziosmanpaşa’da Şehitler Anısına Duygusal Buluşma: Erzurumlular Derneğinden Güzel Dayanışma

Gaziosmanpaşa’da Akif Ruhu: Fahreddin Paşa Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Program!

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye İçin Kritik Çağrı: Yeni Yol Haritası Şart!

Tekirdağ Çorlu’da Acı Haber: Silahlı Kavgaya Müdahale Eden 2 Polisimiz Şehit Oldu

Kağıthane’de İş İnsanı Ailesine Silahlı Saldırı: Kayınvalide Evine Kurşun Yağdı, Son Anda Kurtuldu!

Sultangazili Kadınlardan “Zamana İz Bırakan Eserler” Sergisi

Eyüpsultan’da 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşüyle Başladı

ŞEHRİN EN RENKLİ ETKİNLİĞİ: “SOKAK STİLİ GRAFFİTİ FESTİVALİ”, GAZİOSMANPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İstanbul’dan muhtarlık vurgusu.

İstanbul Emniyeti’nde Geniş Çaplı Atama Kararları! Vali Davut Gül İmzaladı.

İstanbul Emniyeti’nde Kritik Atamalar: İBB Soruşturmasını Yürüten Mali Şube Müdürü Değişti

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu oldu. Çağlayan Kurt Mali Şube Müdürü Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.