DOLAR

34,0735$% 0.16

EURO

38,0581% -0.04

STERLİN

45,3059£% -0.07

GRAM ALTIN

2.835,78%0,25

ONS

2.587,62%0,05

BİST100

9.975,61%2,06

a

SÖYLEMESSEM OLMAZ

Şunu söylemek isterim ki, hepinizin malumudur ülkemiz ve milletimiz çok zor ve geleceği belirsiz bir zaman dilimini yaşıyor.
Siyasi iktidar sahiplerine verilen yetki sınırı aşarak
Ülkemizin güvenlik sorunu haline gelen milyonlarca Arap işgalciyi topraklarımıza yerleştirmesi ile ülkemizin geleceğinde karanlık günlerin yaşayacağını sanırım hatırlatma gerek yoktur.
Bu bağlamda…
Tecrübelerinden yararlandığım,fikir ve düşüncelerimi de çok rahatlıkla ortaya koyabildiğim bir ortamın oluşması en büyük arzumdur. bizler har nekadar uzaktan bakıldığında kutsal bir mesleğin mensupları olsakda nihayetinde bir insanız. Bizlerin zor zamanlarında yanlarında olan kıymetli büyüklerimizden aldığımız destur bizlerin, en büyük hazinesidir.
4. güç olarak mesleğimiz zaman içinde çok yıpratıldı. Sadece bizlein Mesleği Değil Asker Polis Yargı yasama da bunlara dahil kimin içi boşaltıldı. kimi dayatmalara mağruz kalarak inanmadığı hareketler yapmaya başladı. Yasaların Hergeçen gün kıskaca aldığı mesleğimizde bir çok arkadaşımız Mesleği bıraktı kimi özel okulda öğretmenlik kimisi ise taksicilik yapmaya başladı. Mevcut yönetimin güdümüne girmek istemeyen değerli meslektaşlarımız, arasında memeleket değiştirenler bile oldu.
Bizler işimizi ne kadar iyi yaparsak yapalım birisi içimn iyi olan birşey başkası için kötü algılandı, bizler dik durmayı öğrendik, eğitim aldığımız büyüklerimiz öyle öğretti anacak geldiğimiz noktada, dik durmanın ne kadar zor olduğunu söylememe gerek kalmadı bizim mesleğimiz birinci ağızdan olayları öğrenip halka en doğru tarafsız bir biçimde aktarmak iken bizlerin emeğini görmezden gelen, sadece yönetim değil, vatandaşlar da bu noktada, bizlerin hizmetini görmezden geldi. Sosyal Medya Çıkalı bizlerin mesleğini Artık herkes yapıyor olduğunu iddia etmeye başladı. Ancak bizlerin nasıl eğitimler alarak bu noktalara geldiğini nasıl bir çemberden geçtiğini kimse umursamadı.
Milletçe yaşadığımız olumsuz olaylardan bir Türk Basın mensubu olarak kendimi tabii ki soyutlayamazdım.
Herkes bu kutlu davanın ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek Hareket etme mecburiyeti vardır.
Zaman kenetlenme, zaman Fedakarlık, zaman birliği ve beraberliği tesis etme zamanıdır.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

15-21 Ocak Haftası – Dönüşümün Fragmanı

HIZLI YORUM YAP