36,6007$% 0.02
39,9822€% 0.12
47,5380£% 0.08
3.466,30%0,43
2.944,63%0,40
10.580,26%1,36
Sultangazi caddeleri, havaların ısınmasıyla birlikte rengarenk bir görünüme kavuştu. Park ve yeşil alanların bakımı titizlikle yapılırken, kış aylarında dikimi gerçekleştirilen çiçeklerin açmaya başlaması ilçe sakinlerine görsel bir şölen sunuyor.
Sultangazi Belediyesi, ‘Daha Yeşil bir Sultangazi’ için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; bahar aylarında sokakların rengarenk görünmesi için yaklaşık 850 bin çiçek ekimi gerçekleştirmişti. Havaların ısınmasıyla birlikte lale, sümbül, nergis, çuha, menekşe ve papatyalar kendini göstermeye başladı. Cadde ve sokaklar rengarenk bir görünüme kavuştu.
Park ve Yeşil Alanlara Bakım
Yeşil alanların bakımı için de ilçe genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, park ve yeşil alanlarda düzenli olarak çim biçimi gerçekleştiriyor. Ekipler, çocukların parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirmesi için de çalışmayı sürdürüyor. Parkların bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılırken, oyun grupları da kontrol ediliyor.
“Sultangazimizi çiçeklerle donatıyoruz”
Yeşil alanların önemine dikkat çeken Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “ Sosyal yaşam alanlarımızın kalitesini artırmak için yeşillendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bahar hazırlıkları kapsamında yeşil alanlarımızın bakım ve onarımını yaparken, baharın müjdecisi çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 850 bin çiçek dikimi yaparak caddelerimizi baharın müjdecisi olan lale olmak üzere sümbül nergis çuha ve menekşe ile ferah bir görünüme kavuşturuyoruz. Sultangazimizin dört bir yanını güzelliklerle donatıyoruz” dedi.
Ünlü soda markasında zararlı madde tespit edildi
Çocuklar Tekne Orucuyla Ramazan’ın ruhunu yaşıyor
ÇOCUKLARA CAMİLERİMİZİ SEVDİRECEĞİZ DİYE İŞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKARANLAR
Geleneksel İlim Yayma Cemiyeti iftar programı yapıldı
DANA ETİ DİYE KANATLILARI YEDİRMİŞLER
MİLLETİ ZEHİRLEYEN FİRMAİALRIN İSİMLARİ
BU FİRMANIN ADINI GÖRDÜĞÜNÜZ HİÇ BİR ÜRÜNÜ ALMAYIN ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MİLLETİN SAĞLIĞINI HİÇA SAYMIŞ
Eyüpsultan’da Ramazanı yakala, ödülü kap
TAKLİT VEYA TAĞŞİŞ YAPILAN GIDALAR (Aynı Değeri Taşımayan Madde Ekleyen firmalar)
Toprak kaymasında hasar gören 6 binanın yıkımına başlandı
Eyüpsultan’da unutulmaz Ramazan geceleri
Sultangazi’den Bulgaristan’a İlk Gönül Sofrası Kuruldu
Maradona öldürüldü mü?
“Mehmetçik Orada Olmalı”
Şile Bezi El Dokuma Tezgahlarının Sesi Halk Eğitim Merkezinde Duyulmaya Devam Ediyor!..
Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı iftar
Babasının başını taşla ezerek öldürdü.
DHKP-C operasyonu; Belediye çalışanlarına gözaltı
İstismarcı babaya gözaltı
Sultangazi’de Ramazan Boyunca Her Akşam Çocuklara Şenlik Var
Gaziosmanpaşa’da Ramazan Etkinlikleri: Cami ve Türbe Ziyaret Turları Başladı
Retina Yırtıkları Lazerle Tedavi edilebiliyor
MUHALEFETE SESLENİŞ
GOP’da Erzincanlılar İftar Yemeği ve Konserde Buluştu…
Saydam:Güçlü kadın güçlü gelecektir.